Toteutettu

Useampi maksutapa samaan tilaukseen - laskun lisäksi luottokorttimaksu


Käyttäjätaso 4
Olisi mukava jos esim maksukanavia tai leffavuokrauksia voisi tehdä niin, etteivät ne aina ilmestyisi kuukausilaskulle. Esimerkiksi tilauksia tehdessä (leffavuokraus tai maksukanavat) voisi valita haluaako tilauksen laskulle, vai niin että se veloitetaan esim luottokortiltasi.

Tällä tavalla mahdollistettaisiin leffojen vuokraus ja maksukanavat myös niille, joille joku muu maksaa viihdepaketin perusmaksun, mutta ei esim salli laskuille ilmestyvän mitään ylimääräisiä lisäpalveluita.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

15 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Idea kuulostaa ainakin omaan korvaan hyvältä, katsotaan saako se kannatusta 🙂
Käyttäjätaso 4
"katsotaan saako se kannatusta" on aika suhteellinen täällä palstalla, suosituimmat jo pitkään auki olleet ovat saaneet muutamia kymmeniä klikkejä jne - eli ehkä kannattaisi tuotekehityspuolen pitää omaa aivoriihtä myös näistä ehdotuksista. Palstan aktiivisuus kun on hieman mitä on 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Totta, haluamme pitää palstaa "suuntaa-antavana". Se on oikeastaan ensisijaisia kanavia jota kautta asiakas voi päästä vaikuttamaan, mukavaa toki olisi jos palstan löytäisi isompikin asiakaskunta (ja miksei muutkin) joita nämä palvelut kiinnostavat 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Totta, haluamme pitää palstaa "suuntaa-antavana".

Huomattu tämä "suuntaa-antavuus"
Roskakori ElisaViihteeseen esimerkiksi. 😠
Käyttäjätaso 2
Kannatetaan.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Viety eteenpäin.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tätä pidettiin hyvänä ideana, joten on tulossa jossain muodossa.
Käyttäjätaso 2
Milloin tulossa?
Käyttäjätaso 2
Onhan tämä myös tulossa digiboksille?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Maksukanavien kohdalla ei ole tulossa. Tarkoituksena on jatkossa, että videoita voi katsella ristiin laitteiden välillä (ei väliä millä laitteella video vuokrattu), joten jos vuokraat vaikka puhelimella ja maksat kortilla, niin voit katsoa elokuvaa myös digiboksilta).
Käyttäjätaso 4
Todella harmillista että maksukanavia ei voi maksaa eri maksutavalla - tarkoittaa sitä että pakko pysyä DNA:n asiakkaana jatkossakin mitä tulee maksukanaviin ja käyttää Elisa viihdettä sitten muutoin.
Paypal olisi erittäin hyvä vaihtoehto tähän
Käyttäjätaso 2
Tälle asialle tehty jo jotain?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Vuokrausten suhteen tämä (maksukortilla maksaminen) on jo toteutettu, mutta maksukanavien osalta tilaukset saa jatkossakin vain laskulle näillä näkymin. Ilmoitellaan, jos tulee myöhemmin muutoksia! :)

Ristiinkatselu laitteiden välillä on nykyään mahdollista niin omasta mielestäni on näppärä käydä vaikka http://elisaviihde.fi maksamassa leffa kortilla ja sitten katsella toisella laitteella. Palautetta toki saa antaa ja sitä kuunnellaan. 🙂
Käyttäjätaso 2
Oikeeseen suuntaan tässä ollaan menty.