Toteutettu

Uudelle Apple TV:lle tvOS ElisaViihde-sovellusNäytä ensimmäinen kirjoitus

93 kommenttia

Käyttäjätaso 4
sanna-maria kirjoitti:

Sovellusta kehitetään, joten laadullisia parannuksia on tulossa kyllä varmasti jossakin vaiheessa :)Tässä ei ollut puhe pelkästään laadullisista parannuksista. tvOS 12-päivityksen jälkeen suurta osaa tallenteista ei pysty katsomaan ollenkaan. Siihen tarvittaisiin pikainen korjaus!
Käyttäjätaso 3
tvOS 12 yllätti Elisan kuin talvi autoilijat?
Harmi, kun verraten hyvin toiminut sovellus nyt käyttökelvoton. Elisan moderaattorin vastaus oli outo.
Tänään tuli uusi versio ja ainakin näin pikaisesti testattuna näyttäis toimivan.
Käyttäjätaso 1
vinkkuri kirjoitti:

Tänään tuli uusi versio ja ainakin näin pikaisesti testattuna näyttäis toimivan.


Niinpä näyttäisi tulleen, eli uusi OS 12.01 ja elisan apin päivitys ja nyt näyttää toimivan ja näin ensimmäisen 10min katsonnan jälkeen tuli heti sellainen fiilis, että kuvanlaatu olisi parantunut. Tämä näin fiilispohjalta ilman mitään vertailuja. Kiitos Elisa!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Joko tietoa milloin ohjelmakirjastoja lisää mm. HBO?
Käyttäjätaso 1
Eniten kaipaisin "Kanavilla nyt"-näkymää, josta voisi katsoa suoria sekä käynnistää tallennuksen ja katsoa niiltä kanavilta, joista suoria ei ole saatavilla. Lisäksi ohjelmaopas selailuun ja yksittäistallenteisiin helpottaisi kovasti käyttöä.
Käyttäjätaso 1
JuhaN kirjoitti:

Eniten kaipaisin "Kanavilla nyt"-näkymää, josta voisi katsoa suoria sekä käynnistää tallennuksen...Itselläni on automaattitallennuksena suurin osa mitä katselen, esim kaikki uutiset. Ne voi näin katsoa melkeen suorana, eli muutama minuutti ohjelman aloituksen jälkeen.

Katselutottumus on nykyään se, että katson ohjelmia jälkikäteen ja skippaan näin kätevästi kaikki mainokset.
Onko suunnitteilla että ohjelmakirjastot tulisivat näkyville myös Elisa Viihteen Apple TV sovellukseen? Esim HBO Nordicia olisi kiva katsoa viihde sovelluksen kautta (olkoonkin, että HBO:lle on opa appi ja AirPlaylla onnistuu puhelimesta/tabletista)?

Entäs onko ohjelmaopas suunnitteilla?
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki
ajn85 kirjoitti:

Onko suunnitteilla että ohjelmakirjastot tulisivat näkyville myös Elisa Viihteen Apple TV sovellukseen? Esim HBO Nordicia olisi kiva katsoa viihde sovelluksen kautta (olkoonkin, että HBO:lle on opa appi ja AirPlaylla onnistuu puhelimesta/tabletista)?

Entäs onko ohjelmaopas suunnitteilla?

Enpäs olekaan tästä tietoinen. Tässä kun on todennäköisesti sopimusteknisiä est... hidasteita niin varmasti menee vähän kauemmin tällaisen toteuttaminen, mutta laitoin tästä kyselyä 🙂
Apple TV -liitännäinen kysymys tallenteiden kelauksesta: vuosien mittaan tottunut siihen että Elisa Viihteessä pystyy
  • Netgem-kaukosäätimen pohjoinen/etelä-napeilla kelaamaan 30 sek ja itä/länsi-napeilla 5 min eteen/taakse
  • iOS-appseissa napauttamaan ruutua jolloin alalaidasta löytyy 30 sek ja 5 min eteen/taakse napit
Hankin äsken Apple TV 4K:n, jonka mukana tuli kosketuslevyllä toimiva kaukosäädin. Osaako joku kertoa miten nuo 30 sek ja 5 min eteen/taakse kelaukset toimivat Elisa Viihteen Apple TV -sovelluksessa kosketuslevy-kaukosäätimellä? Huomasin kyllä että kosketuslevyn reunoista klikkaamalla löytyy jotain pikakelausmahdollisuuksia, mutta noita tuttuja 30 sek/5 min annoksia en pysty löytämään.
Käyttäjätaso 1
Ei taida AppleTV:n Elisa Viihteestä löytyä noita hyppyvaihtoehtoja. Erittäin mielellään erityisesti +5min/-30s olisi hyvä saada toteutettua.

Sovelluksessa voidaan kuitenkin käyttää AppleTV:n "normaalia" tapaa siirtyä videotiedostossa. Paina kosketuslevyä tai Play/Pause-painiketta pysäyttääksesi toiston. Siirry videossa liikuttamalla sormea kosketuslevyllä, kunnes haluttu kohta löytyy. Käynnistä toisto painamalla kosketuslevyä tai Play/Pause-painiketta.

Jos tallenne on kokonaan tallentunut, näkyy kelatessa pieni esikatselukuva ja siirtyminen on todella helppoa ja nopeaa. Keskeneräisille tallenteille siirtyminen on valitettavasti etsimistä ilman esikatselukuvaa. Jos tämä jälkimmäinen ei ole tvOS/iOS-rajoite, toivoisin esikatselukuvaa myös keskeneräisille tallenteille!

Muutenkin AppleTV-sovelluksessa on vielä aika paljon puutteita toiminnoissa. "Kanavilla nyt"-valinta mahdollisuudella käynnistää suoratoisto tai tallennus/toisto olisi erityisen toivottu. Lisäksi ohjelmaoppaalla voisi hoitaa satunnaiset yksittäistallenteet.
Käyttäjätaso 1
Onkos tästä mitään uutta näköpiirissä?

AppleTV:n ElisaViihde laahaa jopa AndroidTV:n perässä kännykkä/tablettiversioista puhumattakaan. Edellisestä päivityksestäkin on jo jokunen tovi...

=)juha
ohjelmakirjastoa ei löydy?
Okei, oletko tarkistanut että tuo on uusin saatavissa oleva versio? 😊
Käyttäjätaso 1
AppleTV:n ElisaViihde-sovellus kirjautuu satunnaisesti ulos ja vaatii uudelleenkirjautumisen. Tuo ominaisuus estää aika tehokkaasti koko perheen käyttämisen... Saisiko tähän parannusta jos AppleTV:lle vielä joskus julkaistaan uusi versio?

=)juha

Osallistu keskusteluun