Pidetään mielessä

Uusi dboxi

  • 28 tammikuu 2015
  • 14 kommenttia
  • 3497 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
 Olisiko aika pohtia uuteen digiboxiin siirtymistä. Pace ja uusi netgem ei paljon kehuja ansaitse.Tässä varteen otettava laite MAG250:

http://www.infomir.eu/eng/products/iptv-stb/mag-250/

Laite vaatimattomasti 92 maassa käytössä ja  todettu vakaimmaksi boxiksi. Olisiko Elisan mahdollista siirtyä sitä käyttämään. Nykyisistä boxeista taitaa tulla Elisalle ja asiakkaille vain harmaita hiuksia.

14 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Käyttäjätaso 5
Kannatan ehdottomasti, vaikka tuo uusi netgem shopitissa on toiminut ihan hyvin, mutta ilmeisesti kotioloissa toiminta ei ole ollut aivan yhtä vakaata. Puhumattakaan kaapelitalouksista ja pacen romuläjästä, onneksi mulla on sekä vanha harmaa netgem ja vanha musta negem vielä tallessa, niin voin odotella tämän asian kanssa vielä jotenkuten. Mutta etenkin uusille kaapeliasiakkaille tuon pacen kanssa tappeleminen on taatusti yhtä *****iä.
Käyttäjätaso 2
Kannatetaan. En lukenut linkin tietoja läpi. Toimiiko erilaisissa ympäristöissä? Elisalla on tietty karmea läjä sekä Pacea että Netgemiä eikä niistä haluta luopua.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tänään 7. helmikuuta 2015 Elisan digiboksi näytti laatuviihdettä: tiimalasin kuvaa noin kahden minuutin ajan. Laatuviihdettä!

Heitin varastoon koko romun :D

On niin paljon parempi tuo television oma boksi, kumminkin katselen televisiolla 99,9 % Netflix-sovellusta. Tallenteet katselen läppäri liitettynä siihen telkkariin, nettiselaimen kautta.

Elisan digibokseille oikea paikka on lähin kierrätyskeskus...
Käyttäjätaso 2
Muuten hyvä mutta tuokin boxi on jo vanhaa tekniikkaa. HDMI- ja USB- portti vaativat päivitystä. 

MAG260-malli androidilla kuulostaa paljon paremmalta. 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
http://www.infomir.eu/eng/products/iptv-stb/mag260/ <------- Siinä olisi ehkä parempi boxi 🙂
Käyttäjätaso 3
Mitä väliä sillä raudalla on, kun Elisa kuitenkin puppeloi kaiken omalla softallaan?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tuksi79 kirjoitti:
 Mitä väliä sillä raudalla on, kun Elisa kuitenkin puppeloi kaiken omalla softallaan?
Niinpä.

Kaiken tietenkin kruunaa se, että myös se rautakin on osoittautunut lähes kaikissa tapauksissa jo lähdössä "ruostuneeksi"... :smileycry:
Netgemi on melko synkkää kuraa päivitystenkin jälkeen , ei pysty näyttämään kanavia Wifin kautta vaikka fyysisesti Huawein 4g mokkula ja tuo netgem sijaitsejat vajaan 2m päässä toisistaan, Netgem ilmoittaa signaalivahvuudeksi 100%
Käyttäjätaso 2
Selvältä näyttää, että nykyisillä bokseilla Elisa ei pysty hoitamaan palveluvelvoutettaan maksaville asiakkailleen.

Tässä tapauksessa ehkä kokonaan uusi alku olisi parempi kuin vanhan paikkaaminen?
Käyttäjätaso 7
Epäilen , ettei se uusi alkukaan oikein mitään korjaa. Niitä alkuja on tehty vuosien varrella useita eli Netgem N7600 >> Netgem N8100 >> Pace >> Netgem N7700. Joka kerta Elisa on onnistunut tuomaan sen "uuden" boksin markkinoille keskeneräisenä ja paikkaus ei ole auttanut , vaan päivityksissä yleensä on tullut vain uusia ongelmia.
Ehdottomasti sitä mieltä että uutta boksia kehiin. tää Pace on ainaki niin susisurkee tapaus että ei mitään järkeä.
Käyttäjätaso 2
Kiireen vilkkaa uutta etsimään markkinoilta. Tuskin tarvitsee kokonaan uutta kehittää. On se Netgem 7700:kin huono.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kiitokset ideasta. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, että olisi tulossa muutoksia laitemalleihin. Näitä asioita suunnitelevat henkilöt katsovat varmasti nämäkin vaihtoehdot läpi kun asioista seuraavan kerran päätetään. Idea viety heille eteenpäin.
Ja nyt on jo elisalainen sanonut Palstalla, että on keskitytty Netgem N7700:n kehitykseen ja siten Pacen kehitys hiipumassa, vaikka sitäkään ei ole vielä saatu toimimaan kunnolla. 😞

Osallistu keskusteluun