Uusi puhelinmerkki myyntiin?


Kyoceralla on maailmalla kiinnostavia puhelinmalleja myynnissä ja tosiaan kiinnostaisi itseäni ainakin. Suorituskyvyltään ovat mid-rangea, eivät mitään lippulaivamalleihin verrattavia. Erityisominaisuuksina kaikki mallit taitavat olla veden- ja pölynkestäviä ja näyttö toimii myös märkänä. Monissa malleissa näyttö toimii myös hanskat kädessä, mikä olisi näin Suomessa mahtava ominaisuus. Tietyissä malleissa näyttö itsessään toimii kaiuttimena värinän avulla, jolloin korvaa vasten painettuna kuuluu hyvin äänekkäissäkin olosuhteissa. Tiedä sitä toimiiko se sitten hyvin. Ainakin markkinointiosasto tykkää.



Täältä linkistä löytää paljon valikoimaa: http://www.kyoceramobile.com/phones/?filter=type:smart



DuraForce Pro ja DuraForce XD kiinnostaa itseäni eniten, koska niissä näyttö toimii hanskoillakin, mutta Hydro -mallisto koknaisuudessaan vaikuttaa pätevältä ja ulkomuodoltaan muistuttaa uusia älypuhelimia.
pikahuomatus noista taajuuksista. puhelimet näyttää suunniteltu pohjois-amerikka markkinoille joten taajuuksissa kannattaa olla tarkkana. jälkimmäinen näyttäysi riittävän mutta band28(700MHz) puuttuu. huom gsm-arena tiedot voi olla väärin tai eri malleille.



http://www.gsmarena.com/kyocera_duraforce_pro-8268.php

http://www.gsmarena.com/kyocera_duraforce_xd-7699.php
Moikka Salami 🙂

Välitän toiveesi eteenpäin!
Toistaiseksi ei ainakaan ole tätä tulossa valikoimiin.