Ei toteuteta

Vahti Liveen ulkokamera

  • 18 elokuu 2016
  • 9 kommenttia
  • 481 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 60 kommenttia
Vahti Liveen laadukas ulkokamera. Kiitos.

9 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Onkos muilla Vahdin käyttäjillä ollut tämä mielessä? Itsestä kuulostaa kyllä järkevältä idealta, ja tarvetta luulisi monella olevan myös siihen!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
En tunne Vahti Live-palvelua tarkemmin, mutta nähdäkseni se on Elisan suljettu palvelu, johon ei voi liittää helposti vapailta markkinoilta saatavia sääkestäviä nettikameroita. Kannatan ideaa ellei järkevämpää ole sallia järjestelmään omia kameroita, jolloin asia voisi edetä jo kuluvan vuoden aikana ratkaisuksi.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Tätä ominaisuuttahan on useampikin henkilö esittänyt ja kysellyt vuosien kuluessa. Itsekin mielelläni hankkisin tällaisen esimerkiksi riistakamerani tilalle. Mutta asiassa on vain yksi ongelma: Nykyisillä yhteyksillä on käytettävissä vain n. 1 megan upload-nopeuksia, jotka juuri ja juuri riittävät kahden sisäkameran tarpeisiin. Ja mitään parannuksia asiaan ei kyselyjeni mukaan ole tulossa - ainakaan lähi- ja ilmeisesti "kaukoaikoinakin".

Hanki siihen sitten lisäkameroita :@

Mutta joka tapauksessa kannatettava asia.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Viety eteenpäin, seurataan tilannetta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tämä on saanut kannatusta, ja toteutusta tutkitaan.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Väliaikatietona, että tällä hetkellä mitään kameroita ei ole tiedossa tulevaksi myyntiin, eikä ulkokameroista ole uutta tietoa. Ilmoitellaan kyllä tänne taas, mikäli tulee valikoiman laajennusta!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Ihan sydän pompahti, kun näki uuden sanoman Vahti Liveä koskien. Mutta sitten :(

Olisihan tuo somaa, jos toteutuisi. Nykyään kun ei enää ole tuo aikaisemman kommenttini mukainen upload-nopeuskaan mikään ongelma!

Tuo 3G-riistakamera kun toisinaan tuppaa jäämään jumiin hetkellisen yhteyshäiriön seurauksena. Yleensä kuitenkin toipuu, kun kauris tai pupujussi tai naapuri pyydettynä käy hyppelehtimässä kameran hälytyskentässä...
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tämä joudutaan nyt valitettavasti kuoppaamaan sen myötä, että Vahtin kameroiden uusmyynti loppuu tyystin.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Tämä oli aika arvattavaa prosessin pitkittyessä. En tunne edelleen Elisa Vahti Live -palvelun sisältöä riittävästi, mutta toivon, että siihen voisi vapaasti liittää muita ip-kameroita.

Itselläni on suunnitteilla koota toimiva setti mökkikameraksi. Olen antanut itseni ymmärtää, että kilpailijaoperaattori Telia kykenee ainoana tarjoamaan kiinteän IP:n kuukausimaksusta, jotta kameran ohjaus Dyndns:n tms. välityksellä onnistuisi myös mökin ulkopuolelta. Olenko aivan hakoteillä?

Haussa siis säänkestävä IP-kamera, piuhalla tai WLAN-verkolla toimiva nettiboksi, johon saa yhteyden kotoa. Yhteysmuotona USB-nettitikku tai sisäänrakennettu SIM-korttipaikka.

Osallistu keskusteluun