Pidetään mielessä

Vastinetta pakkodatalle puheliittymiin: datan nopeus kahdenkertaiseksi?

  • 20 maaliskuu 2013
  • 40 kommenttia
  • 36387 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

40 kommenttia

Käyttäjätaso 5
hpguru:

Tuohan on yksi liittymä, onko DNA:lla kaikissa liittymissä tuo niinkuin SL:n etana pakkodata?
Käyttäjätaso 1
Tuleeko siis tuo pakkodatamaksu mini nettiliittymän päälle vielä?

Tällä 0.5M  minillä selaa puhelinta ja kuuntelee nettiradiota ihan hyvin, mutta ei kait joudu maksamaan tyhjästä tuota 0.256M dataa vai olisiko reilusti pistetty pakkomaksun ollessa päällä nopeudeksi 0.5+0.25M  elikkäs kansakoulupohjalta laskettuna 0.8M jossa minin ja pakkodatan maksu.

Very Off topic::smileylipsrsealed:

Tulee pakkodata maksusta ihan koulun pakkoruotsi mieleen. Silti epäilen pakko datalle enemmän käyttöä, kuin pakkoruotsille. :smileycool:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kyllä... Tulee esim. Norppa+ kk-maksu joka nousee 0.67 + 1,99 €. Siihen pakkodata 256 kbps ja Alle Euron Päivät. Jos sinulla on lisäksi nopeampi data lisäpalveluna, maksat siitäkin. Eli Mini kannattaa irtisanoa, niin saat pakkodatan, tosin nopeus puolittuu.
Käyttäjätaso 7
Olis kyl aika fiksua, jos olis joku nopeus 2:n ja 21:n välillä. Aika usein tuolla liikenteessä joku 4 tai 8 olis optimi, kun enempää ei kuitenkaan ruuhkan tai kuuluvuuden takia saa.

Tietty myös tuolla toisaalla ehdotettu totally-un-flat-rate eli tylysti maksimit mitä saa, mut vaikka euron per gigatavu olis tosi hyvä.

Ite ottaisin flat-raten luuriin, jolla päivittäistä kevyt-surffausta, mutta sitten taas un-flat-raten mokkulaan, jolla raskasta surffausta, mut vaan noin kerran kuussa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Todellinen rajoitin tuossa neljännesmegassa on todennäköisesti vähintään kolmannesmega. Puolen megan nopeudessa se on lähes kaksi kolmannesMegaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Saunalahden liittymäuudistuksessa tuotiin kaksi ominaisuutta, AlleEuronPäivät-hintakatto ja rajaton datakäyttö. Tällä haluamme tuoda liittymän käyttöön huolettomuutta ja helppoutta. Tällä kertaa nopeus on nimenomaan huoletonta peruskäyttöä varten, jos internetiä haluaa käyttää enemmän, suosittelemme tilaamaan liittymälle Mobiililaajakaista-lisäpalvelun tai vaihtamaan liittymätyyppiä esimerkiksi Reiluun. Näin saat puhelimestasi kaiken irti :) - Suvi

Hei Suvi,

Miksi Saunalahden suositus on tilata lisäpalvelu datana? Miksi pitäisi maksaa pakkodatasta ja vielä nopeammasta datasta erikseen?
minulle kelpaisi 1 Mbit/s nopeus 6 €/kk ilman mitään turhia SMS ja puhepaketteja.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
🙂 "lkjh" löytyy kilpailijalta TF puhelinliittymä perus + netti 1 Mbit/s perusnopeudella yht. 5,67 €/kk, ei ole Sauniksella.
tuo on "tarjous 24kk", mahdollisimman epäselvästi ilmaistu, kaipa se on määräaikainen.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Ei ole määräaikainen ottaa sen puhelin perusliittymän ja sitten erikseen lisäpalveluna se netti siihen puhelinliittymään (netti hinta on 24 kk tuo 5 €/kk, mutta sopimus ei määräaikainen), katso sieltä sivuilta. Ei ole myöskään mitään datamäärän rajoitusta. 

Minulla tuo olikin noin tilattuna puolisen vuotta käytössä ja siirsin, kun en sitä enään tarvinnut.

😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei Suvi, Esitin sinulle kysymyksen aiemmin. Toistan sen. Miksi Saunalahden suositus on tilata lisäpalvelu datana? Miksi pitäisi maksaa pakkodatasta ja vielä nopeammasta datasta erikseen? Ilmeisesti et pysty vastaamaan, koska sinulla on hidas pakkodata?
Tuohan on vain lisäpalvelun hinnoittelukysymys.;)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kyllä, mutta näin yksinkertaiseen kysymykseen ei saa Elisalta vastauksen? Voi jokainen vetää johtopäätöksen: Elisa ei löydä itsekään mitään hyvää sanottavaa pakkodatasta, koska heilläkin varmasti ajatellaan miksi maksaa kahdesta netistä kalliisti. Mutta kun johdossa on näin päätetty, niin elisalaiset laulavat niiden lauluja kenen leipää syövät 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Nyt kun Elisa aikoo uudistaa runkoverkkoa ja kapasiteettivaje paranee vähitellen joka paikassa, olisiko aika tarkistaa ideaa uudelleen? 256 -> 512, ei varmasti laita Elisa konkkaan! Päin vastoin, lisää rahaa taloon!
Tuo runkoverkon uudistaminen kestää ainakin kolme vuotta, joten eiköhän sitten jo tuo nopeuskin ole nostettu.;)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
antero kirjoitti:
Tuo runkoverkon uudistaminen kestää ainakin kolme vuotta, joten eiköhän sitten jo tuo nopeuskin ole nostettu.;)
Tai sitten poistuu koko Oiva-liittymätyyppi ennen sitä. Saunalahden aikeista kun ei tiedä, ne tulevat julki ilman varoitusta yllättäen.

Osallistu keskusteluun