Ei toteuteta

Veli-Matti Mattilalle oma kanava

  • 21 marraskuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 586 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
  • Vakiokalustoa
  • 444 kommenttia
Nyt kun Travel Channelkin on vihdoin kehitetty yleisön pyynnöstä pois, niin olisiko mitenkään mahdollista, että tilalle saataisiin suuresti arvostamani rahahaukan Veli-Matti Mattilan ihan oma kanava. Veli-Matti kanavalla voitaisiin näyttää 24/7 hienoja stillikuvia Veli-Matista ja välillä voitaisiin näyttää ohjelmia siitä kuinka arvostettu, pidetty ja käsittämättämän taitava henkilö Veli-Matti on. Välillä taas voitasiin näyttää useilla eri kielillä Veli-Matin kuolemattomia lausahduksia suomalaisille. Kanavalla voisi vielä pyöriä joku tilinumero jolla Veli-Matille voisi jokainen haluava lahjoittaa vielä lisää rahaa. Uskoisin, että kaikki Viihteen onnelliset ja tyytyväiset asiakkaat vuosien varrelta ottaisivat innolla osaa Veli-Matti Mattilan menestykseen ja loppumattomaan voittokulkuun Elisan johdossa. Mattilalle kunniaa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Loistava idea! Veli-Matti nähtiin kuulemma eilen Pasilan Lidlissä, osti lihapiirakoita. Massitukot vain pullottivat lompakossa ja rasva valui suupielistä! Saako tämä lisää kannatusta?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Ehdottomasti kannatettava idea. Kerrankin sellaista kehitettävää, jota palstan käyttäjä eli suuri yleisö on pyytänyt. Jumaloin tätä ideaa. Suuri Isähahmo tuotaisiin jokaisen viihdekäyttäjän lähelle, millä tahansa päätelaiteella. Kuolevainen voi tuskin muuten päästä näin lähelle Suurta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Vaikka Veli-Matti onkin meidän yrityksemme toimitusjohtaja niin itse katson, että tätä keskustelua ei ole tarvetta jatkaa tämän pidemmälle.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja tänne Ideapajalle toteuttamiskelpoisia ajatuksia esimerkiksi tuotteisiimme, palveluihimme tai asiakaspalveluumme liittyen. Yksittäisen Elisan palkkalistoilla olevan työntekijän mollaaminen ei tällainen kehittämiskelpoinen idea kuitenkaan ole.