Toteutettu

Viaplay osaksi Elisan Viasat-kanavapaketteja

  • 3 joulukuu 2018
  • 4 kommenttia
  • 3230 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Ehdottaisin, että Viasat kanavapaketin tilaaja saisi Viaplayn käyttösä maksutta. DNA otti jo tämän käyttöön niin miksi ei Elisaki?

4 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Vastaavia toiveita on tullut aiemminkin, mutta kurja kyllä vielä tällaista pakettia ei ole tulossa. Milloin sitten Viaplay saadaan Elisa Viihteeseen, niin tätä emme pysty vahvistamaan. Aiheesta ja vähän sen vierestä on myös ollut muita keskusteluja mm. täällä 🙂
Käyttäjätaso 6
Jaa eli ei taideta Elisal osaa varata huoneest aikaa, pistää persettä penkkiin ja alkaa neuvottelee asiast. Miksi asioist pitää tehdä noin vaikeeta ku ei tommosta osata? Aika amatöörimästä ja onnetonta.
Toiset operaattorit vaan arvostavat asiakkaitaan enemmän kuin toiset.

DNA:lla on kääritty hihat ja hommattu DNA TV:seen Viaplay-sovellus, sekä neuvoteltu sopimus jonka ansiosta DNA:n kautta tilattuihin Viasat-paketteihin kuuluu nykyään myös Viaplay-käyttöoikeus.

Elisalla tyydytään vuodesta toiseen tarjoamaan vastaukseksi "Tätä onkin toivottu paljon! Valitettavasti ei ole tulossa."
Käyttäjätaso 6
@jsl Näin on. Ainut tapa on siirtyä kilpailijan leiriin kun Elisa ei välitä asiakkaistaan pätkän vertaa. DNA välittää asiakkaistaan niin sen leiriin ois kyl hyvä syy siirtyä.

Osallistu keskusteluun