Viestit ja puhelut pohjoismaihin


Voisiko Saunalahti ottaa käyttöön saman mikä Soneralla on käytössä, elikkä viestit ja puhelut pohjoismaihin kuuluviksi pakettiliittymiin? Se olisi todella hyvä, jos sen saisi käyttöön. Olen kaivannut sitä, kun vaihdoin Soneralta Saunalahteen.
Elisalla on omaa verkkoa Suomen lisäksi vain Eestissä, joten ei tule toteutumaan.



Elisa Eestin asiakkaat voivat käyttää kuukausimaksuun siältyen Elisa Suomen verkkoa 5 GB -tiedonsiirtorajalla. Tällä hetkellä toisinpäin ei surffailu onnistu.
Kannatan tuon Viron saamista mukaan kotialuehinnoittelun piiriin. Ensi kesänä on EU:n regulaattorin myötä halvempaa lähettää tekstari toisessa EU-maassa kuin täällä kotona vanhalla Elisan/Saunalahden liittymätyypillä, jossa yksi viesti maksaa 9,2 senttiä (sis. ALV).
Viestit ja puhelut pohjoismaihin
Kiitos ideasta, kuten toisellekin idealle jo kommentoin, roaming- ja ulkomaanpuhelut ovat kovasti puheissa ja monenlaisia vaihtoehtoja näihin mietitään. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan 🙂 -Suvi
Hei Suvi.



Halventaako tuleva EU:n sisäinen uudistus Roaming-poistossa puheluita EU:n sisällä? Voiko siis tämäkin idea toteutua, koska operaattorit joutuvat purkamaan Roamingin.