Toteutettu

Viihde client Apple TV:hen

 • 8 huhtikuu 2013
 • 8 kommenttia
 • 10181 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Koska noita digibokseja ei yhtä enempää voi olla käytössä ja tallenteiden katselukin takkuaa boksin hidastellessa ja kaatuillessa, niin tehkääpä client myös Apple TV:lle. Käyttökokemus pystyttäisiin viemään paremmalle tasolle ja ommpukäyttäjiäkin tuettaisiin nykyistä paremmin (vrt. Elisa Viihde ja Mac OS X toimivuus).

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

8 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Menee palautteen puolelle, joten pidetään mielessä! 🙂
Käyttäjätaso 2
Miten tämä tulkitaan palautteeksi eikä ideaksi? Eikö se ole Elisan käsissä toteuttaa client ja sitten sopia asiasta Applen kanssa. Löytyyhän sieltä monta muutakin clientia (kuten nyt vaikka Netflix) palveluihin jotka eivät ole Applen omia. Netflixiäkään ei tarvitse tilata Applen kautta...

Alkuun tässä riittäisi siis mahdollisuus katsella tallenteita. Tallennus ja muut ominaisuudet voisi tuoda vaikka myöhemmin.
Käyttäjätaso 2
Olisiko mahdollista saada edes Applen elisa softaan mahdollisuus käyttää apple tv:tä tallenteiden katseluun. Nykyisellä ei onnistu siirto tabletilta televisioon. Esim ruudussa ja yle areenassa se on mahdollista, sekä muissakin striimatuissa videoissa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Milehigh tarkoitatko Airplay-ominaisuutta Elisa Viihteen iOS-sovellukseen?
Käyttäjätaso 3
Applella on myynnissä 4. sukupolven Apple TV, jossa käytössä tvOS ja App Store. Ainakin nyt Elisa voisi kehittää Elisa Viihde -sovelluksen. Onko tästä suunnitelmia?

Lisätietoja: https://developer.apple.com/tvos/.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? Ainakaan tällä hetkellä ei ole suunnitteilla lähitulevaisuudessa. 🙂
 • Käyttäjätaso 5
  pakko sanoa että elisa viihde on täysi floppi irto bokseilla ja yhdistettynä nettiliittymiin. Tehkää nyt jo hyvät ihmiset apit Apple tv 4gen, samsung smart tv ja lg smart tv. Ilman jotain näistä vaihtoehdoista en tule tilaamaan ikinä
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Elisa Viihteen Apple TV -sovellus on nyt julkaistu App Storessa. Sovelluksesta löytyy tällä hetkellä tallenteet. Sovellusta pyritään kehittämään jatkossa lisää ja seuraavaksi sovellukseen onkin tarkoitus tuoda vuokraamo ja Aitio.
  Kuulisimmekin todella mielellämme ideoitanne ja palautettanne sovelluksesta tässä keskustelussa

  Osallistu keskusteluun