Viihde Hulu


Olisi hienoa, jos Viihteessä olisi joku HULUn tapainen palvelu tai ihan itse HULU!



Tuossa alkuperäisessä lisenssimaksut nousisivat taivaisiin, joten ei liene mahdollista, mutta olisi se kiva edes saada joku karsittu versio.



Katson itse HULUsta läppärillä joitain sarjoja eng.kielisillä tekstityksillä. Koska kielitaito ei ole mitenkään hyvä, pitäydyn sellaisissa sarjoissa, joissa ei kovin monimutkaista kieltä käytetä. Yhtenä esimerkkinä REVOLUTION. Seurasin sarjaa viime vuoden lopusta alkaen ja kun 1. kausi päättyi muutama viikko sitten, aloin toivoa, että kumpa tuo tulisi pian jollekkin kotimaiselle kanavalle tai maksu-tv:n pariin. Tänään sitten tuli KATSO postilaatikkoon ja siinä kerrottin, että sarja alkaa Cmorella huomena. Joka perjantai tuplajakso 1. kaudelta ja syksyllä 2. kausi jenkkien kanssa samaan aikaan. :D



Tämä aiheutti sen, että piti taas tilata tuo Cmore Film. Ei tosin Elisalta, vaan kilpailijalta, koska Pace on mitä on.



Eli jos tälläinen "karsittu HULU kanava" olisi Viihteessä, voisi se edesauttaa muiden pakettien tilaamista. Tästä syystä kanavat voisivat sponssata noita hirmuisia lisenssimaksuja.



Tämmöisiä aatoksia tuli mieleen hellepäivänä laiturin nokassa...:smileycool:
Viihde Hulu
Ei ole tiedossa että juuri Hulu olisi tulossa viihteeseen vähään aikaan. Olemme tuoneet muita vastaavia ohjelmakirjastoja viihteeseen kuten Viihde Aitio ja HBO. Jatkossa palvelut tulevat vain entisestään monipuolistumaan.