Viihde Premium tallennusten versioiden poisto

Tuote: Elisa Viihde

Hei. 

 

Elisa viihde Premiumin Tallenteen versioiden poistotoiminto toimii muuten hyvin, mutta minulla olisi parannusehdotus siihen, miten sen saisi vielä sujuvammaksi käyttää. Tällä hetkellä valikossa on vaihtoehdot: Katso uusin, Poista kaikki ja Poista kaikki paitsi uusin. Tässä tulee sellainen ongelma eteen, että kun valitset Poista kaikki paitsi uusin, niin silloin poistuu myös jo katsottukin tallenne. Tämä siksi, että jostain syystä Premiumin Sarjat-valikon alta kun valitsee katsottavaksi jonkun ohjelman, niin olen huomannut, että toistoon käynnistyy aina vanhin versio. Sen katsottua, jos Tallenteen versiot-alta valitsee Poista kaikki paitsi uusin, niin jo katsottu vanhin jakso poistuu myös ja sen jälkeen ei enää helposti pysty tietämään, mitkä jaksot on jo katsottu. Siksi POISTA KAIKKI PAITSI UUSIN-toimintoa ei käyttää vaan jaksot pitää poistaa yksitellen, jotta jo katsottu versio säilyy. Parannusehdotuksena olisi, että esim. SARJAT-valikon alta kun käynnistää jonkun jakson toiston, niin automaattisesti käynnistyisi aina uusin versio. 

Lisään vielä tarkennuksena, että esim. SARJAT-valikko tarjoaa jakson vanhinta versiota aina katsottavaksi. Tämä on ongelma, joka olisi mukava saada korjattua. 


Kiitoksia kehitysideasta. 
Onko muilla yhteisön käyttäjillä samankaltaisia toiveita? :) 


Tai sitten Premium tallenteen version poisto-valikossa voisi olla lisäksi, "Poista Kaikki Paitsi Vanhin" -toiminto. 


Tämä idea ei nyt paljoa tuulta alleen kerännyt, niin muutan toistaiseksi tilan “Pidetään mielessä”. Muutetaan se tottakai, jos kiinnostusta aiheeseen muiltakin yhteisöläisiltä tulee. 👍


Huomasin vastikään tämän “ongelman” sinänsä hyvässä poisto-ominaisuudessa. Kun duplikaatteja oli kertynyt monelle kymmenelle elokuvalle ja jaksolle, oli todella työlästä etsiä ne “oikeat” poistettavat versiot. Kannatan ehdottomasti tätä parannusta!