Pidetään mielessä

Viihdekeskus, timeshift ja IPTV kaikkiin bokseihin kaikille kanaville ja liittymille

  • 16 syyskuu 2013
  • 9 kommenttia
  • 11526 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
  • Tietotoimisto
  • 1011 kommenttia
Nyt kun Liteen ("ilman laajakaistaa") on valittu toinen boksi kuin "varsinaiseen" viihteeseen alkaa ominaisuusfragmentaatio lisääntyä Viihteessä aika hurjasti.

Jonkun ominaisuuden olemassaolo riippuu tällä hetkellä siis boksista, viihdeliittymästä ja ehkä vielä nettiliittymän tyypistäkin.

Asiaa ei helpota se, että jos katsoo boksien valmistajien speksejä laatikoille, siellä on poikkeuksetta kaikki ominaisuudet olemassa. Ominaisuuksien puuttuminen johtuu siis Ellun omasta boksien ominaisuuksien muokkauksesta. Toisista on jätetty enemmän ominaisuuksia pois kuin toisista.

Vähintä mitä pitäs tehdä olis jonkinlainen ominaisuusmatriisi markkinointimateriaalin, josta näkisi mitä ominaisuuksia jää vaille, jos valitsee jonkin palvelumuodon tai vaihtaa vaikka boksin toiseen malliin.

Hiukka vaikea kuvitella, miten aspa voi selittää asiakkaalle sen, että on ihan reilua, kun vanha boksi kärvähtää, niin uudella ei enää voikaan paussata maksukanavia, katsella videotiedostoja tietokoneelta tai jos vaikka muuton takia kannattaa vaihtaa operaattoria, niin on pakotettu vaihtamaan Viihteen boksi sellaiseen, josta mtv3HD on torpattu. Onko se IPTV oikeasti niin kallista kitkuttaa kilpailijan verkon läpi?

9 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Käyttäjätaso 5
miksei samantien vaan romuteta noita paceja kun niistä ei näy kalua tulevan ja kun vanhaa harmaata netgemiä ei enään kerran saa niin KAIKKIIN ERI LIITTYMÄTYYPPEIHIN sama netgem 7700 boxi tilalle, helpottaisi asiakkaita kun ei tarttis repiä boxin virtaliitintä hajalle ja helpottaisi elisaa kun asiakkaat olisivat tyytyväisiä ja yhden ohjelmiston kehittäminen riittäisi.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Pitänee kuitenkin muistaa että Elisa disabloinut timesift ominaisuuden 7700 boksista, vaikka siis rauta sitä tukisi (usb muistille).
Käyttäjätaso 3
Koska Elisa näyttää kuitenkin sitoutuvan bokseihin niin nissä olisi syytä olla mukana ainakin DLNA-palvelut kotiverkon elokuvia varten. Tämä takia minä en ole vaihtanut harmaata Netgemiä pois koska siinä se vielä on olemassa.

Olisi todella tyhmää pitää kotona kahta purkkia, joten pointsit tälle ehdotukselle.

Tai sitten ElisaViihde kokonaan ilman purkkia ja laajakaistaa, esim. jollain SmartTV appsilla.
Käyttäjätaso 7
Kauankos sitä keskustelua pitää vielä pitää käynnissä?

Ehkä jonkinlainen roti aikatauluihin olisi mahdollista määritellä?

Jos siis elluaspalaisten mielestä ei ole kivaa ajankulua vastailla kymmeniä kertoja samaan kysymykseen: koskas?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Osittain samasta asiasta jo kommentoitu toisessa Ideapajan kirjoituksessa. Ajansiirto on tulossa alkuvuodesta 2015 uudelle Netgemille. Samalla tulee myös Yle Areena. Tämän lisäksi mm. ohjelmaopasta kehitetään ja ominaisuudet tulevat olemaan lähempänä toisiaan bokseittain.
Eipä nuo mainitut ominaisuudet ole kuin yksityiskohta tästä ideasta, joten tila Tulossa ei ole oikea.

 "

Vähintä mitä pitäs tehdä olis jonkinlainen ominaisuusmatriisi markkinointimateriaalin, josta näkisi mitä ominaisuuksia jää vaille, jos valitsee jonkin palvelumuodon tai vaihtaa vaikka boksin toiseen malliin.

"
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Saimme tähän nyt kehityksestä lisätietoja! Aikataulu on vieläkin (!) auki, joten ominaisuuden pitäminen "tulossa" statuksella ei ole mielekästä. Pahoittelemme, että idea on ollut väärässä kategoriassa ennen kuin asiasta oli varmuutta. Tästä syystä vaihdamme idean statukseksi nyt "pidetään mielessä". Ominaisuus ei kuitenkaan ole missän nimessä kuopattu, joten seurataan kehitystä.
"Viihdekeskus, timeshift ja IPTV kaikkiin bokseihin kaikille kanaville ja liittymille"

Mistähän ominaisuudesta nyt on kyse?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Viitaten Anteron kommenttiin, tarkennetaan vielä että kyse on N7700-digiboksin ajansiirrosta, joka on osa alkuperäistä ideaa.

Osallistu keskusteluun