Toteutettu

Viimeksi kommentoidut ideat

  • 12 syyskuu 2013
  • 16 kommenttia
  • 16104 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Idea ideapajan kehittämiseksi: olisiko mahdollista lisätä tänne ideapajan puolelle yhtä uutta välilehteä noiden kolmen nykyisen välilehden lisäksi? Siinä voisi näkyä ne aiheet, joita on viimeksi kommentoitu, niin ei tarvitsisi joka kerta rullata joka ikistä sivua läpi ja etsiä mihin ketjuun on tullut uusia kommentteja. Jos tähän on jo olemassa joku kiva kikka, niin haluan kuulla sen.

Eli noiden kolmen nykyisen välilehden lisäksi olisi kiva saada yksi uusi: "Viimeksi kommentoidut ideat".

Aktiivisimmat ideat - Suosituimmat ideat - Uusimmat ideat - Viimeksi kommentoidut ideat

16 kommenttia

Niin, tai ne viimeksi itse kullakin lukemattomat uudet kommentoidut ideat olisivat järjestyksessä ylhäältä alas.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Juu, jotain tälle voisi tehdä.
Jätän suosiolla ideapajan lukemisen, nytkin ensimmäinen lukematon löytyi sivulta 2 viesti oli alusta laskien 38: LTE tarjolle myös Prepaid-mobiililaajakaistaan, tekijä papparainen päiväyksellä ?21-03-2013 13:16

 

ja viesti oli: käyttäjä papparainen 7 tuntia sitten

https:///t5/Saunalahti-Ideapaja/LTE-tarjolle-my%C3%B6s-Prepaid-mobiililaajakaistaan/idi-p/268452 Ei näitä ideajapajan, arvaa missä on lukematon viesti, jaksa. 

  
Olisi edes lista lukemattomista kirjoituksista, kuten muissa alueissa on. Tämän ei ainakaan luulisi olla mtenkään vaikea toteuttaa.
Käyttäjätaso 5
Eiköhän kohta tämänkin idean tilaksi vaihdeta 'Pidetään mielessä' se on siinä sitten.

Eihän täältä näitä ideoita juurikaan ole toteutettu'
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Minä olen ratkaissut tämän ongelman kiertoteitse. Luen tämän ideaosaston matkapuhelimella. Tällöin uusia viestejä sisältävät keskustelut erottuvat lihavoituna. Pitäähän ne kaikki keskustelut tietysti selata, mutta...
Hyvis, olen merkinnyt jossainvaiheessa kaikki keskustelut luetuiksi, jolloin en ei näy lihavoituna.

iOS,Symbianja Windows Phonea lukuunottamatta joita en lue, aina kun johonkin keskusteluun tulee uusi viesti, niin silloin ko, keskustelu näkyy lihavoituna.

Ideapajassa tosiaan joutuu etsimään ja menemään jopa toiselle, ehkä kolmannelle sivulle jotta voisi lukea uuden viestin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tällä hetkellä uusimmat kommentit löytyvät Ideapajan etusivulta, sivun oikeasta laidasta, käytetyimpien tunnisteiden ja eniten kiitoksia saaneiden käyttäjien välistä 🙂 (Huomasin juuri tätä kirjoittaessani, ettei tuo lista ole aivan ajan tasalla. Tutkin asiaa!)

Tässä kuitenkin ensihätään suora linkki listaan itselle lukemattomista Ideapajan kirjoituksista: http://yhteiso.elisa.fi/t5/forums/unreadpostspage/board-id/Saunalahti/tab/message

Ja tässä ylipäätänsä uusimpiin Ideapajan kommentteihin: http://yhteiso.elisa.fi/t5/forums/recentpostspage/board-id/Saunalahti/tab/message

Mikä on yleinen mielipide, onko itselle lukemattomien lista uusia kommentteja tärkeämpi vai haluatteko nimenomaan nähdä listan kaikista uusista kommenteista riippumatta siitä, oletko jo itse lukenut kommentin?

 

Uudeksi välilehdeksi kumpikaan näistä ei valitettavasti taivu, mutta miltä kuulostaisi tällainen uusi elementti tarpeellisista Ideapajan pikalinkeistä?

Untitled.png

 

Vai olisiko ehkä mieluisampi nyt näytettävän "Uusimmat kommentit"-laatikon tapainen toinen laatikko itselle lukemattomista kommenteista tuonne etusivun oikeaan laitaan? Oma mielipiteeni on, että tällainen uusi lista toisi ehkä jo liikaa tavaraa oikeaan laitaan, jolloin itse valitsisin ennemmin yhden "ylimääräisen" klikkauksen pikalinkeistä, ja pääsisin suoraan haluamaani listaan. Mutta mitä mieltä te olette? 🙂
Minusta ainakin tuo "Lukemattomat kommentit" -linkki onlisi hyvä.

Vielä kun sen saisi Saunalahden ja Elisan Palstojen etusivuillekin pikalinkiksi "Ideapajan lukemattomat kommentit"
Käyttäjätaso 5
Linkki olisi mieluisa ratkaisu. Muutenkin tuo anteron kirjoitus tiivistää toiveeni hyvin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Löytyykö vielä poikkeavia tai samoja mielipiteitä vai etenenkö tämän "linkkilistan" kanssa? 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Eiköhän se linkkilista riitä tässä vaiheessa. 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Linkit lukemattomiin ja uusiin kommentteihin löytyvät nyt Ideapajan oikeasta laidasta, eniten kiitoksia saaneiden käyttäjien yläpuolelta 🙂 Palstan etusivulla näkyvien lukemattomien ja uusien kommenttien joukossa näytetään myös Ideapajan kommentit, joten ei lisätä samalle sivulle enää erikseen linkkejä Ideapajan kommentteihin - ne ovat nyt näppärästi saatavilla täältä Ideapajan puolelta. Kiitos siis ehdotuksestanne, toivottavasti ratkaisu miellyttää!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä Norris päiväyksellä ?26-09-2013 8:53Linkit lukemattomiin ja uusiin kommentteihin löytyvät nyt Ideapajan oikeasta laidasta, eniten kiitoksia saaneiden käyttäjien alta :) Palstan etusivulla näkyvien lukemattomien ja uusien kommenttien joukossa näytetään myös Ideapajan kommentit, joten ei lisätä samalle sivulle enää erikseen linkkejä Ideapajan kommentteihin - ne ovat nyt näppärästi saatavilla täältä Ideapajan puolelta. Kiitos siis ehdotuksestanne, toivottavasti ratkaisu miellyttää! Minulla näyttäisi ne Lukemattomat kommentit olevan Pikalinkeissä eniten kiitoksia saaneiden käyttäjien YLÄPUOLELLA. Kyse lienee samasta vai kuinka , Norris?
Kiitos nopeasta toteutuksesta!

Tämä yläpuolella onkin se alunperin Norriksen ehdottama paikka. Paljon parempi kuin siellä jossain alhaalla piilossa. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
No hupsis! Ylä ja ala, oikea ja vasen - ainahan nämä menevät sotkuun 🙂 Kiitos jälleen tarkkaavaisuudestanne, muokkaan aiempaa kirjoitustani tuota pikaa vastaamaan todellisuutta.

Osallistu keskusteluun