Toteutettu

Vikatiedotteet palstalle

  • 5 huhtikuu 2013
  • 12 kommenttia
  • 15029 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 1209 kommenttia
Hei,

huomasin taas kerran että palstalle kirjoitetaan vioista joista löytyy jo vikatiedote.

Eli häiriö- ja muutostiedotteet löytyy osoitteista:

http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

ja

http://corporate.elisa.fi/elisa-oyj/tiedotteet/tiedote/?tag=corporate.elisa.fi:disturbance

Kaikki eivät näitä lue, joten jos ne löytyisi palstan tiedotteet osiosta, voisi auttaa joitakin.

Onko tässä mitään järkeä...?

//Edit: Lisätty kategoriaksi myös Palsta. -Norris

12 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Olisiko mitään muita tähän liittyviä ideoita, miten tämä olisi parasta toteuttaa? Riittäisikö esimerkiksi ihan automaattinen copypaste Palstalle häiriötiedotteista tms? 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Juurikin jotain tuollaista eli automaattinen copy paste olisi aivan riittävä ratkaisu. Onko tälle "toiveelle" sitten riittävästi kysyntää on sitten toinen asia... 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Nopeuttaisihan se käyttöä, jos näkisi täältä nuo viat (jos ne vain yleensä jouku jonnekin näkyville kirjaa, valitettavasti vain osa tulee näkyviin ja nekin yleensä vasta monen tunnin jälkeen ja ehkä vasta sitten, kun vika joi korjattu) eikä tarvitsisi etsiä sitä toista paikkaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Häiriötiedotteethan on mahdollista tilata myös RSS:nä, olisiko sellaisessa mitään järkeä, että tuotaisin Palstan Tiedotteet-kategoriaan RSS-syöte häiriötiedotteista? 🙂 Toki kunkin häiriön omassa tiedotteessa on se etu, että jatkokysymykset ja keskustelu on helppo osoittaa yhteen ennalta määritettyyn ketjuun.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Tuntuisi parhaalta ratkaisulta saada oma alue häiriötiedotteille, jotka siis olisivat automaattisia kopioita oikeista tiedotteista. Tällöin näistä voisi keskustella omissa ketjuissaan jos tarvetta.

Toisaalta tuli mieleen että voisi jopa riittää pelkät linkin näihin tiedotteisiin oikeassa paikassa täällä palstalla, tälläkin voitaisiin parantaa tätä "ongelmaa" ehkä riittävästi 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä hvihavai päiväyksellä ?16-05-2013 12:40Tuntuisi parhaalta ratkaisulta saada oma alue häiriötiedotteille, jotka siis olisivat automaattisia kopioita oikeista tiedotteista. Tällöin näistä voisi keskustella omissa ketjuissaan jos tarvetta. 

Toisaalta tuli mieleen että voisi jopa riittää pelkät linkin näihin tiedotteisiin oikeassa paikassa täällä palstalla, tälläkin voitaisiin parantaa tätä "ongelmaa" ehkä riittävästi:)

Juuri näin.

 

Minusta se oma häiriötiedoteosio pitäisi kuitenkin olla meiltä tavallisilta käyttäjiltä lukittu , että käyttäjät eivät kirjoittelisi sinne sekaan omia kommenttejaan. Menee muuten liian sekavaksi. Ne kommentit voisi tosiaan sitten kirjoitella ihan eri ketjuihin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Väliaikatiedotuksena, että tätä ei missään nimessä ole haudattu tai unohdettu 🙂 Toivottavasti saamme tämän vielä syksyn aikana ainakin tilaan tulossa, ellei sitten jopa toteutettu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
No nyt! Aina ideoiden toteuttaminen eri riipu niiden hyvyydestä tai monimutkaisuudesta, vaan kokonaisuus muuttuu matkan varrella isommaksi ja eri toteutusvaihtoehtojen pyörittelyssä menee aikaa. Valmista kuitenkin tuli!

Julkaisemme Palstalla jatkossa myös Elisan häiriötiedotteet 🙂 Häiriötiedotteet päivitetään toistaiseksi arkisin klo 8-20, ja sivun laidasta löydät ympäri vuorokauden automaattisesti päivittyvän Twitter-feedin. Ympäri vuorokauden päivitettävän Elisan häiriötiedotesivun löydät täältä ja asiaan liittyvän Elisan asiakaspalvelun Twitter-tilin täältä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Yksi harvoista ideapajan toteutetuista ideoista... moni muu odottaa vielä ja paljon ideapajaa edeltäviäkin "ideoita" odottamassa, mutta jotain pienen pientä hyvääkin. 🙂
Nämä tiedotteet tulevat Palstalle varsin myöhään eli usein jo vasta korjauksen tapahduttua, joten hyöty on sitten jo aika vähäinen.

Twitter-feed on parempi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Onko mun nyt hommattava twitter :( 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä Arska päiväyksellä ?12-11-2013 12:51

Onko mun nyt hommattava twitter :(  Ei. Kyllä ne linkit varsinaisille tiedotesivuille näkyvät ilman kirjautumistakin.
https://twitter.com/Elisa_aspa

Osallistu keskusteluun