Visual Voicemail iPhonelle


Millään operaattorilla Suomessa ei ole ko. toimintoa ja nyt olisi aika Saunalahden napata toiminto.



Ihmiset käyttäisivät vastaajaa entistä enemmän jos ko. toiminto olisi Suomalaisilla operaattoreilla.



Wikipedian artikkeli ko. toiminnosta http://en.wikipedia.org/wiki/Visual_voicemail
Saunalahdella tuntuu olevan pyrkimys päästä tavallisestakin vastaajasta eroon kun siitä tehdään maksullista palvelua. Toisille se on kuitenkin tarpeellinen ja välttämätön palvelu. Itsekkin olen kyllä ihmetellyt tämän varsin kätevän ominaisuuden kehittämisen jääneen toisarvoiseksi. Visuaalinen vastaaja on jo kuitekin useita vuosia vanha keksintö, ja toisi vastaajan toiminnalisuuden tälle vuosituhannelle.
Visual Voicemail iPhonelle
Kiitos ideasta! Olemmekin jo tutkineet mahdollisuutta tuoda tämä ominaisuus myös Saunalahdelle. Visual Voicemailin potentiaalinen käyttäjäkunta Suomessa on kuitenkin sen verran pieni ja Visual Voicemail investointina niin iso, että keskitymme mieluummin muihin juttuihin, joista tulee iloa isommalle porukalle. 🙂 Toki seuraamme alan trendejä ja mikäli Visual Voicemailin kysyntä kasvaa Atlantin tällä puolen, harkitsemme tilannetta uudelleen 🙂 -Suvi
En kyllä käsitä että minkä mukaan käyttäjäkunta on pieni! iPhone käyttäjiä on Suomessa vain kasvava määrä, nykyään puhelimia näkee JOKAPAIKASSA. Tuolle toiminnolle tulisi käyttöä jos se vain suostuttaisiin ottamaan käyttöön.
Olisi hyvä myös saada selitys sille miten tämä on liian iso investointi? Tosin Elisan investoinnit tuntuvat nyt olevan vain ja pelkästään 4G verkkoon kun 3G:n annetaan tukkeutua, asiakaspalvelu on olematonta ja verkossa on vikaa kuukausitokulla!