Voisiko Elisa Viihteen a) kertamaksaaPayPalilla tms.b) varoittaa "p-aukiset älköön vaivautuko"?


Hei!



Voisiko Elisa kehittää palveluitaan niin, että myös ne, joilla syystä tai kolmannesta on maksuhäiriömerkintä voisivat silti maksaa pankkitunnuksilla omalta tililtään esim. elokuvan katseluita?



Tässähän ei olisi riskiä, mutta Elisa saisi näiltäkin paljon rahaa, koska maksuhäiriömerkintä ei tarkoita juuri kenelläkään, ettei voi esim. kerran viikossa tai kuussa katsoa yhtä leffaa Elisa Viihteen kautta.



Tuntuu aataminaikuiselta, ettei hetimaksuvaihtoehtoa ole.



JOS PayPal-tylinen palvelu ei onnistu, niin sitten olisi ehdottomasti latettava jo Elisa Viihteen etusivulla isolla huomio, että "P-aukisiksi leimatut älkööt vaivautuko". Tämä säästäisi turhia käyntejä, turhia pankkitunnuksien syöttöjä, joita P-aukinen, jolla tilillä on riittävästi rahaa joutuu turhaan syöttämään, koska sitä ennen ei ole mainintaa, että pankkitunnusten kautta ei voikaan omalta tililtään heti maksaa kunten niin monissa palveluissa voi (kuten PayPal).



Hyvää viikonloppua kaikille!



//Edit: Lisätty kategorioihin Viihde. -Norris
Voisiko Elisa Viihteen a) kertamaksaaPayPalilla tms.b) varoittaa "p-aukiset älköön vaivautuko"?
Selvittelimme tätä asiaa, ja kävi ilmi ettei ideaa ole syytä haudata, vaikkei välitöntä "hetimaksua" olekaan tulossa. Esim. Elisa Kirjassa tällainen maksu onnistuu jo nyt, joten laitetaan tämä Viihteessäkin korvan taa 🙂