Voisiko webmailissa logout viedä samalle sivulle kuin mistä login tehdään?

Tuote: Sähköpostipalvelu

Teen loginin https-sivulta webmail.elisa.fi ja toivoisin, että logout palauttaisi samalle sivulle, eikä sivulle http://saunalahti.fi/. Jälkimmäisellä sivulla on mahdollista kirjautua sähköpostiin, mutta osoitetta ja salasanaa ei voi jättää tyhjäksi ja klikata 'Kirjaudu sisään' päästäkseen suojatulle kirjautumissivulle (on annettava molempiin jotain - tai siirryttävä muuten, esim. suosikeista valitsemalla).
Siirretään tämä ideapajan puolelle, niin saadaan asiaa harkintaan : )
Voisiko webmailista logout viedä samalle sivulle kuin mistä teen loginin?
Kiitos palautteestasi. Jatko-ohjaus saunalahti.fi-osoitteeseen on tarkoitettu helpottamaan asiakkaan palvelemista internetissä. Saunalahti.fi-osoitteen kautta pääset mm. asiakastukisivuille, josta löydät ratkaisuja useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Lisäksi saunalahti.fi-osoitteesta pääset kirjautumaan OmaElisaan (itsepalvelu), jossa voit hoitaa liittymäasioitasi milloin vain. Lisäksi em. sivulla pääset tutustumaan Elisan tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin.



Kirjautuminen sähköpostiin tapahtuu suojatusti myös saunalahti.fi -osoitteesta, vaikka sitä ei ole erikseen sivuilla nähtävissä. Tällä hetkellä tuota jatko-ohjausta ei olla poistamassa siten, että uloskirjautumisen jälkeen jäätäisiin webmailin etusivulle.