Vuokraamon elokuviin poistumispäivämäärä


Asiakas lähestyi meitä pyynnöllä, että vuokraamon elokuvissa olisi infottuna, mihin saakka leffa on vuokrattavissa. Hyvältä idealta kuulostaa, vai mitä? 🙂
Kilpailijalla taisikin tällainen ollakin jo vuokraamossaan jos oikein muistan :?

Eihän se pöllömpi tieto olisi siellä olla. Kiinnitin myös just hetki sitten huomiota, että jossakin Netflixin elokuvissakin lukee mihin asti se on katseltavissa. Ehkä nämä on jotain mitkä on lyhyen aikaa katsottavissa. Ja sellaisissa tilanteissa varsin hyvä tieto. 🙂
Tänään konkretisoitui tuon poistumispäivämäärän puute. Piti viettää elokuvailta DiCaprion The Revenant -elokuvan parissa.



Vaan eipä sitä enää Vuokraamosta löytynyt... ja ainakin 99.9% varmuudella se siellä vielä viikko-pari sitten oli. Oli vielä niitä suht harvoja elokuvia, joista oli jopa trailerikin tarjolla. Tuota trailerien puutettakin olen usein ihmetellyt, eikö niitä vain ole tarjolla vai...?



Haulla löytyi kyllä täsmälleen samanniminen elokuva - joku nevöhööd kauhukomedia vuodelta 2009... :8



Pitäis tuo vapaalippu saada käytettyä ja kaiken lisäksi senkin viimeinen käyttöpäivä on täysi mysteeri... *huokaus*. 😞
Tarvetta siis olisi !:/ Hyvä esimerkki juurikin siitä miksi näin on. Vapaalipun voimassaolon voimme tarkistaa, jos nakkaat tietosi vielä yksityisviestillä: elisa.to/viestipalstatiimille 🙂

Se on siis aina 3kk lisäyksestä käytettävissä, jos lisäyspäivä nyt sattuu olemaan tiedossa.
Minua oudoksutti kerran taannoin seikka, että kun olin vuokraamassa yhtä elokuvaa, niin digiboxilla näkyi että minulla olisi yksi käyttämätön etuus- tai vapaalippu (millä termillä se nyt kulki).

Mutta kun en löytänyt sitä koodia mistään, ja Elisastakin sanottiin että ei sitä mistään löydykään. siispä jäi käyttämättä. Se on nyt jokatapauksessa kadonnut kun aikaa on kulunut reilusti tuon 3 kk. Kun se on kuulemma sen aikaa voimassa.



Johtuikohan tuo etuuslippu jotenkin siihen kun minulta tätä ennen veloitettiin yhdellä laskulla kaksi kertaa sama elokuva, vuokrattuna samana kellonlyömällä samana päivänä.

Olisi kuitenkin kiva että olisin saanut mahdollisuuden tuon etuuslipun käyttää. Ja saanut siitä jollain muullakin tavalla tiedon kun ihan sattumalta itse vuokraamossa sen tiedon nähneenä.
Nettivuokraamossa koodi kysellään, digiboksi ei vaadi erikseen koodia. Siinä vain valitaan, että käyttää kyseisen etu- tai vapaalipun, ja se on sillä selvä. Tilaus vahvistetaan omalla pin-koodilla, mikä on sama kaikkiin digiboksin elokuvavuokrauksiin.
Nettivuokraamossa koodi kysellään, digiboksi ei vaadi erikseen koodia. Siinä vain valitaan, että käyttää kyseisen etu- tai vapaalipun, ja se on sillä selvä. Tilaus vahvistetaan omalla pin-koodilla, mikä on sama kaikkiin digiboksin elokuvavuokrauksiin.



Joka tapauksessa tuo meni minulta ohi. Kun ei ainakaan siihen kenttään hyväksynyt minun Pin koodiani. Vaikka se oli oikein koska käytin sitä muissa osioissa samana päivänä muualla siis digiboxin asetuksissa.

No kaikki on olutta mikä on mennyttä. Eikä edes olutta kun en alkoholia juo.
Tämän toteuttamista selvitellään.
Tämä on nyt työn alla.
Tämän hetken tiedon mukaan olisi syksyllä mahdollisesti tulossa. 🙂
Valitettavasti hieman on tämä viivästynyt, mutta viimeistään ensi vuoden kevääseen mennessä pitäisi tulla! 🙂