WWW-Sivulla hakutuloksissa mahdollisuus deletoida tai siirtää tallenne


Eli taas otsikon mukaan. Kun järjestelee tallenteita olisi kiva että kun hausta klikkaa tallenteen tietoihin voisi sitä siirtää tai deletoida siitä. Nyt joutuu katsomaan että "okei tää on tuolla" ja etsimään sen sieltä kansioista, josta sitä voi käsitellä.. (äsken tuli vastaan, kun automaattina tallennan elokuvat, vertaan aina sitten säännöllisesti oliko jo, ja uusi oli HD vanha SD, ajattelin poistaa vanhan.. no eipä onnistu kuin manuaalisesti etsimällä tallenne kansiota käymällä käsin läpi.. todella hidasta, ärsyttävää ja järkyttävän huono käytettävyyttä).
WWW-Sivulla hakutuloksissa mahdollisuus deletoida tai siirtää tallenne
Kun klikkaat hakukentän alareunasta "näytä kaikki tulokset", pääset valikkoon josta tallenteita voi poistaa. Tällöin kaiken järjen mukaan kaksi samannimistä elokuvaa näkyvät tuloksissa allekkain, ja voit siitä näppärästi poistaa vanhan. Tarvittaisiinko tämän lisäksi poisto-nappula myös tallenteen tiedot-välilehdelle?
Eipä ole näin yksinkertaista, kun on esimerkiksi jostakin ohjelmasarjasta kyse ja useita tallenteita.
Kiitos ideasta! Tällä hetkellä tämä ei kuitenkaan ole kehityslistalla. Hakutuloksista pystyy poistamaan tallenteen ja haun Valmiit tallenteet -välilehdeltä tallenteita pystyy myös siirtämään.