Xiaomi puhelimet myyntiin verkkokauppaan


Xiaomi valmistajan Mi Mix mallit ja myös halvemmat mallit myyntiin verkkokauppaan!
Kyllä kiitos, siihen asti ostan Xiaomeja DNA:lta. Hyvä hinta, paras palvelu, paras merkki. En tule enää ostamaan muita kuin XIAOMI-puhelimia ja se on fakta. 199 eurolla sain DNA:lta maailman parhaan pouhelimen, joka tuntuu tehoissa, ulkonäössä ja valmistuksen laadussa kalliimmalta iPhonelta. Lisään vielä että ANDROID ONE puhelimia Xiaomilta erityisesti myyntiin.



Xiaomi ja Android One. Kaksi sanaa. Niitä kauppaan. Heti.



Muuten ostan jatkossakin DNA:lta, siellä on hyvää palvelua Ratinan myymälässä, mutta Elisan viereisessä mökissä oli hyvä palvelu myös - mutta ei ollut yli vuosi sitten mitä myydä.



Ehdotettiin vain Samsungia, mutta sen verran vaativa olen, että ilman Xiaomia en lähde. Mi A1 saman tien nappasin DNA:lta ja myyntimies vielä kävi laitteen ominaisuudet läpi.



Hän kuunteli toiveitani ja päädyimme Mi A1 -malliin. Toivoin mahdollisimman aitoa Androidia, jossa olisi uusien ilmoitusten merkkivalo. Tätä ei ollut Android One Nokioissa, eli siinä mielessä hyvä juttu etten tehnyt kauppaa omin päin. En tiennyt tästä, Xiaomi ja myyjä pelasti.



Mistään en ole saanut parempaa palvelua kuin DNA:lta ja vielä kestokasseja mukaan.



Täysin ilmaiseksi liittymäasiakkaalle puhelinkauppaa kruunaamaan.



Elisan myymälästä harvemmin on saanut mitään kaupan päällisiä, vaikka laskuja tulee.



Ei se DNA-kauppakassi paljoa kustantanut operaattorilleni, mutta olen tyytyväinen lahjasta, ja mainostan aina kun kaupassa käyn DNA-operaattoria. Miksei Elisa voisi antaa kasseja asiakkailleen? Ilmaista mainosta, pienet kustannukset ja hyvä mieli kaikille asiakkaille.



Nyt soi Dark Pact - Respect (Radio Edit).

Tämä toive on tosiaan viety jo aikanaan eteenpäin, mutta ei olla saatu vielä vihreää valoa :confused:


Tämä toive on tosiaan viety jo aikanaan eteenpäin, mutta ei olla saatu vielä vihreää valoa :confused:

Tämä on surullista :sob:

Xiaomi yksi parhaimpia puhelinmerkkejä, joita on hankittava muualta, vaikka muuten Elisan kauppa olisi mielekäs paikka ostaa… Noh, odotellaan ja jos ei tule “poika kotiin”, niin saahan niitä toki muualtakin. Todella omituista, että Huaweita saa, muttei parempaa kilpailijaa.

Nyt soi The Pitcher - Drunk On The Night (Radio Edit).


Pari Xiaomin mallia ilmestynyt myyntiin! Hyvä! :)


Pari Xiaomin mallia ilmestynyt myyntiin! Hyvä! :)

Juu 🙂 Tässä vielä linkit ko. puhelimiin:

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB

Xiaomi Mi 9T Pro 128GB

Xiaomi Mi 9 Lite 128GB