Ratkaistu muuten

Yhteiso.elisa.fi etusivun kehittäminen informatiivisemmaksi

  • 27 toukokuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 372 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Yhteisön aloitussivu on jotain kerrassaan raskasta luettavaa. Samat aiheet näkyvät monen eri kategorian listauksissa. Lisäksi otsikot ovat joko yhdellä tai kahdella rivillä (= haittaa lukemista).

Eikö tuohon nyt saa jotain informatiivisempää rakennetta aikaiseksi niin, että tuplata poistetaan ja nostetaan ylöspäin jotain muutakin?

Voihan noita eri palstoja selailla erikseenkin mutta olisi kätevämpää jos näkisi suoraan yhdeltä sivulta sen hetkisen palstan tilanteen. En tiedä mihin tuo Lithium alustana taipuu mutta kaikkein paras olisi jos rakenteita pystyisi käyttäjäkohtaisesti lisäämään tai poistamaan. Esim. jollakin voisi olla etusivulla pelkästään uusimmat keskusteluketjut, omat tilaukset ja kirjanmerkit.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Lisäys: Samalla voisi lisätä erillisen näkymän noille huoltotyö-viesteille. Vaikka niihinkin näyttää pystyvän vastaamaan niin sotkevat "Keskustelut, joissa ei vielä vastauksia" - listaa jolloin sieltä on vaikeampi löytää niitä keskusteluja joihin oikeasti voisi vastata.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Esittelin täällä jotain vinkkejä Palstan mukauttamiseen, valitettavasti kun tuollainen tiettyjen keskustelualueiden kiinnostavaksi merkkaaminen / itselleen turhien alueiden pois karsiminen ei ainakaan toistaiseksi ole mahdollista.

Olisi näppärää, jos saataisiin piilotettua elisalaisten aloittamat ketjut tuosta "Keskustelut, joissa ei vielä vastauksia"-listasta. Ainakaan toistaiseksi alusta ei kuitenkaan valitettavasti taivu tähän 😞
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tämä vanha idea jäänyt roikkumaan, merkkaan tämän ratkaistuksi muuten, koska koko Palstan alusta uudistunut idean esittämisen jälkeen. 🙂

Osallistu keskusteluun