Yhteystietoluettelo nettiviesteihin Oma Saunalahteen

Tuote: Muut palvelut

Moi kaikki :)



Miten olisi yhteystietoluettelo Oma Saunalahden ilmaisten tekstiviestien joukkoon? Näin numerot ja nimet voisi asettaa itse listalle ja valita sieltä myös viestiä lähetettäessä. Säästyisi aikaa puhelimesta katsomiselta ja toisaalta kaikkia numeroita ei voi ulkoa muistaakaan.



Kiitos.



//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris
Saahan ne yhteystiedot läppärillekin. Yksinkertainen tapa on esimerkiksi muistio työpöydälle.
Yhteystietoluettelo nettiviesteihin Oma Saunalahteen
Ainakin Soneralla kun olin vielä asiakas, siellä oli ilmaisviestit ja niissä on voinut laittaa yhteystietoja talteen joka helpotti viestimistä.



Sonera ei tosin taida enää tarjota näitä ilmaisviestejä.
Tämä olisi tosi hyvä uudistus. Minulla tähän asti on olleet puhelinnumerot selaimessa kirjanmerkissä juuri ennen tekstiviestin lähetystä. Tästä olen kopioinut, mutta olisi kätevämpää, jos voisi suoraan valita.
Tuli muuten mieleen, että onkos Saunalahti SMS -mobiilisovelluksessa mahdollisuus valita vastaanottaja puhelimen yhteystiedoista?
On mahdollista.
Varmaan hyvä, jos noita viestejä käyttää.
Nettiviestit tuntuu edelleen olevan asiakkaidemme suosiossa! OmaSaunalahteen on luvassa ensi vuosipuoliskon aikana isompiakin muutoksia, ja siinä yhteydessä on hyvä tilaisuus suunnitelma tämäkin kokonaisuus uudelleen. Pidetään mielessä ja katsotaan mitä putkesta tulee ulos ensi vuoden aikana! 😉
Päivitetty idean tila Uusi ideaPidetään mielessä