Yksittäisten kanavien tilaus Viihteeseen

Tuote: Sisältöpalvelut

olisi kiva kun voisi tulata kanavia yksitellen kun tuo eurosport1 näkyy jo viihteessä niin saisi sitten esim tuon eurosport2 kanavan yksittäisenä 

Moro @jokisamppa ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Tämän perään on aika-ajoin yksittäisiä toiveita kuulunut, ainakaan vielä ei ole toteutunut tämän kaltainen mutta eihän sitä koskaan tiedä 🙂 Mitä itse olisit mieltä, mikä olisi mielestäsi hyvä hinta yksittäiselle kanavalle? Olisiko esim 2,90e/kk sopiva? 


Joo tuo 2.90e kk ei olisi paha voisi otta pari hyvää kanavaa eikä tulisi isoa pakettia kun niissä on monta ei miellyttävää kanavaa


Mutta tuo viasat urheilu+ elisa viihde sport siinä on kanavia jotka miellyttävät kaikki joka on minulla tilattu


Kiitoksia vielä hyvästä ideasta! Vein tämän nyt meidän päässä eteenpäin ja toivottavasti pian kuullaan jotain uutisia tämän osalta. :relaxed:


Pahoittelut että tässä on vierähtänyt hetki, tähän päivitys että tämä idea on ollut meillä vastaavalla taholla käsittelyssä ja valitettavasti nyt ainakaan lähiaikojen suunnitelmissa yksittäisten maksukanavien tilaaminen ei tule olemaan mahdollista. Kaikissa tapauksissa tämä ei myöskään ole välttämättä vain Elisasta kiinni vaan kanavapaketoinnissa voi olla sopimusteknisiä rajoitteita. Kiitos kuitenkin ideasta, palaute on otettu huomioon! :blush: