Yrittäjille ja yrityspalveluiden käyttäjille oma keskustelualue

Tuote: Muut palvelut

Terve!



Mietittiin täällä Elisan yrityspuolella, että kuinkahan paljon täällä OmaYhteisössä on yrittäjiä ja muita, joilla on esimerkiksi työpuhelin tai -liittymä Elisalta? Tai esim. nettiyhteyksiä, Office365-pakettia, tietoturvaa firman tai yhdistyksen piikkiin?



Jos teitä on tarpeeksi paljon, niin voisko olla hyötyä omasta keskustelualueesta täällä? Näin voisitte vaihtaa kokemuksia ja vinkkejä siitä, miten työpaikan palvelut kannattaa järjestää kätevimmin. Meidän yrityspuolen asiantuntijat voisivat osallistua keskusteluun myös!



Miltäs kuulostaa?
Myös yhdistysten edustajat voivat kommentoida! Siellähän on ihan samalaisia tarpeita esimerkiksi viestinnän osalta kuin yrittäjillä.
Hyvä kommentti! Muokkasin alkuperäistä ehdotusta ottamaan huomioon myös yhdistykset 🙂
Vois olla. Tosin mä en ole ihan varma, haluatteko te kaikkea sitä ärripurria kirjallisena julkisuuteen. Kuluttajapuolen mutinat voi jäädä kakkoseksi...



Niin ja päättäkää ihan ensimmäiseksi, mitä Elisa-konsernin palveluita se palsta koskee. Ja sitten kirjatkaa se selkokielellä palstan tietoihin. En haluaisi nähdä heti ensimmäisen viestiketjun "ratkaisuna" vastausta tyyliin: "Me emme täällä käsittele Elisa Appelsiinin palveluita".
Päivitetty idean tila Uusi ideaRatkaistu muuten