HiLink mokkulat Saunalahden valikoimiin?


Moi kaikki :)Nykyään moni käyttää mobiililaajakaistaa nettiyhteyden muodostumiseen. Joillakin tietokoneilla voi olla vähän tehoa pyörittämään Saunalahden mainosbloatwarella ahdettua mobiililaajakaistaohjelmaa. Lisäksi esimerkiksi minulla E392 jonka sain kyllä toimimaan ilman tuota turhaa mobile partner ohjelmaa. Peruskäyttäjälle kuitenkin Hilink-tikku olisi helppo vaihtoehto.Hilinkissä asennat tikun ajurin koneelle ja nettiin muodostetaan yhteys nettiselaimen kautta. Yhteys ei siis vaadi tilaa ja tehoa vieviä ohjelmia eli toimii sellaisenaan.Kiitos.
Mielenkiintoinen idea. Olisiko tarkoitus tuoda tuo tuollaisenaan vai räätälöitynä versiona? Lueskelin vähän tuosta nopeaa ja tuo ei ilmeisesti sisällä mitään operaattoriasetuksia kuten APN:ää. Pitäisikö operaattoriasetuksien olla mukana?
Moi Raiveri :)Ainakin kun itse testasin HiLink-mokkulaa, siellä oli asetukset jo valmiina, ilmeisesti mokkula haku SIMin perusteella.Mielestäni hallinta nettiselaimessa voisi olla vaikka brändätty Saunalahdelle, mutta ei välttämätön. Nykyisin näissä tavan mokkuloissa on ajuriongelmia yms. niin siksikin olisi hyvä vaihtoehto 🙂
Eipä paljoa hetkauttaisi, vaikka Saunalahti (ja kaikki muutkin operaattorit) unohtaisivat nuo HiLink-kummajaiset valikoimistaan. Tai ainakin niin, että tarjolla olisi myös perinteistä ajuriasennettavaa ja paaaaaljon helpommin säädettävää perustikkua hankalammissa paikoissa käytettäväksi.Toinen vaihtoehto on vaatia Huaweilta sellainen hallintasivusto, jolta näkee nyt ainakin perustiedot yhteydestä (signaaliarvot, solutunnukset), ja jolla on mahdollisuus valita käytettävä taajuus. HL-E3131:n asetusmahdollisuuksia en tiedä, mutta HL-E353:lla nuo ainakin ovat surkeat ja vaaditaan ajurien puoskarointia, että pääsee edes kunnolliset signaaliarvot näkemään tai taajuuden lukitsemaan.Matkakäyttöön, missä ei muutenkaan paljoa ole väliä miten tikku "hyppii" taajuudelta toiselle tai millainen signaali on, HiLinkit ovat ihan käypäsiä leluja.
Toisaalta, Pekka Peruskäyttäjää nippa nappa kiinnostaa tikun siirtely, muttei mitkään tikun ohjelmointisäätelyt ja -värkkäämiset.
Moi,Mikäli haluaa käyttää yhteyttä ilman asennuksia ja yhteysohjelmistoa niin mobiilireitittimet joita Saunalahdella on

myynnissä toimivat ilman yhteysohjelman käyttöä. :)Saunalahden yhteysohjelmistoissa on operaattoriasetukset valmiina, jotka vaaditaan, että yhteys saadaan muodostettua.Terveisin,- Jari