N7700:n käyttämiin tallenteisiin monikanavaäänet


N7700-digiboksin tallenteisiin ja ohjelmakirjastoon monikanavaäänet (DD 5.1) kuuluviin, jos ovat olleet mukana alkuperäisessä lähetyksessä. Käytännössä siis monikanavaäänet mukaan myös adaptiivisiin tallenteisiin tai N7700-boksiin lisättävä tuki alkuperäisen tallenteen katsomiselle (vertaa Pace).Lisähuomiona, että Pacella tallenteissa monikanavaäänet toimivat vaikka http://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/digiboksien-ominaisuuserot/ -sivulla siitä ei ole mainintaa.Keskustelua puuttuvista monikanavaäänistä löytyy muun muassa http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Yleinen-keskustelu/Tallenteiden-monikanavaäänet/td-p/433203 -ketjusta, mutta lienee hyvä kirjata asia muistiin myös Ideapajan puolelle.
Valkoisessa boksissa (Pace) on monikanavaäänet tuettu, mutta kuvan ja äänen adaptiivisuus yhteysnopeuden mukaan ei ole toistaiseksi tuettu. Mustassa pienessä boksissa (Netgem N7700) kuvan ja äänen adaptiivisuus on tuettu, mutta monikanavaäänet eivät ole toistaiseksi tuettu, pois lukien muutamia kanavia ja yksittäisiä tallenteita, joissa monikanavaäänet ovat käytössä. Tähän ei toistaiseksi ole tulossa muutosta nopeasti, mutta pidämme asian mahdollisena myöhemmin. Muokkasimme myös ominaisuuserot sivustoa juuri, että Pace tukee monikanavaääniä tallenteissa. Kiitos tästä huomiosta vielä!
Koko ajan tyrkytetään että vaihtaisin uuteen boksiin.Kuitenkaan vaikka eletään vuotta 2016, ei siinä ole monikanavaääniä myöskään vuokravideoissa!Mitä onkaan liikkunut mielessä, kun on uutta boksia valittu... joo eihän asiakkaita kiinnosta monikanavaäänet kotiteattereissaan -jätetään ne pois.(Tästäkään ominaisuuden poisjätöstä johtuen) en vaihda.
Monikanavaäänet vuokraamon puolella olisivat kyllä ehdottomasti tarpeen. Tilaäänellä on nykyisessä hollywood-tuotannossa erittäin suuri rooli. Sinänsä puute on hyvin kumma, koska jo ikiwanhassa ennen valkoista Pacea olleessa edellisen sukupolven Netgemissä oli tuki monikanavaäänelle.
Kiitos keskustelusta, toiveet on välitetty eteenpäin! Muutoksia ei kuitenkaan lähitulevaisuudessa ole tähän asiaan tuloillaan.
Teillä ei siis toteuteta mitään eikä kuunnella asiakkaita.

Yksipuolisesti päätetään poistaa uudesta boksista vanhassa olleita, paljon käytettyjä toimintoja."Pidetään mielessä"... hah!

Myöntäkää edes jos laitealustanne on valittu niin että tämä ei ole edes mahdollista.

Kannatti ottaa halvempi malli...
Myöntäkää edes ettette pysty/osaa tätäkään tehdä.

Taas 4kk mennyt ihmetellessä!