Nettiliittymien hinnoissa kilpailijaa halvempi


Hei,Teillä voisi olla yhtä edullista kun Soneralla, 10Mbit/s, 5€/kk, Valokuitu laajakaista, VDSL2-tekniikka. Kyseessä Saton kohde.
Hei kundi88 - kiitos hauskasta ideasta.En ole kukaan kommentoimaan tätä operaattorin näkökulmasta, mutta näin sivusta seuranneena operaattoreiden toimintaa ja hinnoittelua, en usko, että kukaan tarjoaa nettiä 5 € kuussa ellei kyse ole jostain huippuhitaasta mokkulasta hitaalla nopeudella. Jos sinulla on valokuitu 5 €, oletko varma, ettei osa valokuituliittymää makseta vuokrassa tms.?Kuukausimaksusi kuulostaa poikkeuksellisen alhaiselta. Jos siis Soneralla on sopimus taloyhtiön kanssa, niin se pystyy tarjoamaan halvemmalla. Saunalahdella sen sijaan tuskin on tätä sopimusta ja siksi mahdollinen heidän netti on kalliimpi.Hauskaa yön jatkoa!
Nettiliittymien hinnoissa kilpailijaa halvempi
En ole kukaan kommentoimaan tätä operaattorin näkökulmasta, mutta näin sivusta seuranneena operaattoreiden toimintaa ja hinnoittelua, en usko, että kukaan tarjoaa nettiä 5 € kuussa ellei kyse ole jostain huippuhitaasta mokkulasta hitaalla nopeudella. Jos sinulla on valokuitu 5 €, oletko varma, ettei osa valokuituliittymää makseta vuokrassa tms.?

Kyllä nuo kiinteistöjen kuituliittymäsopimukset ovat tietääkseni yleisesti ainakin lähellä tuota asuntokohtaista hintatasoa. Kysymys on vain siitä, peritäänkö kustannukset erikseen vai sisältyvätkö ne yhtiövastikkeeseen tai vuokraan.
Se vaan että keskittäisin puhe- ja nettiliittymät Saunalahdelle jos saisi kymppimegasen tuohon samaan hintaan. Mutta ei saa, Soneralla tuntuisi ilman määräaikaisuuttakin olevan halvempi nettiliittymä, 10,06e/kk, 10Mbit/s. Että siihen malliin.
Yhtiövastikkeellisena juu 9,90e/kk, mutta ei yhtiövastikkeellisena 5e/kk. Näin väitti Soneran asiantuntija ettei saa keltään halvemmalla yhtiövastikkeellisena.
Puhutaanko tässä kiinteistön operaattorille maksamasta hinnasta vai nopeuden korotuksesta?
Siitä on kyse että nostin nopeuttani 2Mbit/s->10Mbit/s. Enkä tiedä maksaako tässä kiinteistö jotakin operaattorille mutta halvemmalla ei kuulemma saa mistään muualta. Onhan tuo 5e/kk kyllä aika yliveto hinta! Just sopiva kyllä.
Kyllä siinä kiinteistö jotain maksaa.Elisalta kiinteistö voi saada 10M yhteydet alle 10 euroa / asunto, joten ei tuo Soneran yhteys kokonaisuudessaan varmaan sen halvempi ole.Mutta lisänopeudella on kyllä edullinen hinta.
Taitaa olla nuo hinnat hyvin talokohtaisia. Meillä taloon tulee Elisan kuitu ja kämppiin VDSL. Vuokraan sisältyy 10/10 yhteys. Jos haluaa 50/10 se on 9,90 €/kk ja100/10 on 12,90 €/kk sekä Elisa Viihde 100/10 nopeudella 19,90 €/kk. Nämä ovat loppukäyttäjän hinnat ja nämä summat maksetaan operaattorille.Ilmaista lounastahan ei ole, joten jossain muodossa tämä "ilmainen" netti maksetaan vuokranantajalle.
Nämä on ihan sopimuskohtaisia. Minulla on kymppimegainen dna:lata, josta maksu on alle kaksi euroa kuussa vastikkeessa (ei ole eritelty). Jos haluaisi satamegaisen  olisi kymppi lisää kuussa. Taloyhtiölaajakaistassa korotusmaksu toki on aina halvempi kuin mitä vastaava oma laajakaista on. Eihän muuten mikään taloyhtiö ottaisi sellaista. Kun sopimukseen sisältyi vielä maksukortti ja pari kuukautta imaista katselua kanavapaketista, oli tuo meille aika hyvä diili.
Satolla minäkin asun. Tuo Soneran ja Saton sopimus lähes kaikkialla Suomen vuokrakohteissa, muutamaa kohdetta lukuunottamatta.Vanhemmissa kohteissaPerusnopeus 2/210/10 9,90100/10 19,90Ja määräaikainen sopimus 24 kk nosto perusnopeudesta seuraavaan nopeusluokkaan 5 euroa kuukaudessa.Sonera Viihde & 100/10 määräaikainen 24 kk yhteensä 19,90 e kuukaudessa.
Myös puheliittymien kylkeen tarkoitettujen mobiililaajakaistojen hinnoittelussa Saunalahti voisi olla kilpailijoita edullisempi. Nykyhinnaston mukaan Saunalahti on kilpailijoita kalliimpi, jos ei huomioida vanhoja myynnistä poistuneita liittymiä.
Tässä taitaa olla juuri se tilanne, että Sonera laskuttaa Satoa ns. perusnopeuden osalta, joka sitten peritään vuokrassa/vastikkeessa kohteen asukkaalta. Tällöin lisänopeuksia pystyy tilamaan edullisemmalla hinnalla. Elisan Saunalahti laajakaistojen hinnoittelun voit tarkistaa osoitekohtaisesti osoitteesta https://kauppa.saunalahti.fi/#!/nettiliittymat/kiinteat-laajakaistat. Valitettavasti tällaiseen hinnoitteluun on hankala vastata ilman tällaista yllä mainittua sopimusta. Seuraamme kuitenkin aktiivisesti markkinoita ja toivotaan, että jatkossa myös meillä on mahdollisuus tarjota kilpailukykyistä hintaa Saton kohteisiin.