Puhelinnumeron säilyminen liittymävaihdoksissa laskutus => lataus ja päinvastoin

Tuote: Puheliittymät

Siis puhelinnumero pitäisi voida säilyttää vaihdettaessa liittymää laskutusliittymästä latausliittymään ja päinvastoin. Nykyisin liittymä pitää ensin siirtää toiselle operaattorille ja sitten takaisin ja se on turhan vaikeaa.
Puhelinnumeron säilyminen liittymävaihdoksissa laskutus => lataus ja päinvastoin
Olen samaa mieltä. Epäilen monen liittymän jäävän toiselle operaattorille tässä edellä mainitussa vaihdossa.
Kannatan ideaa. Numeronsiirto toisen operaattorin kautta on resurssien ja operaattoreiden rahan tuhlausta.
Tämä on meillä parhaillaan mietinnässä. 🙂 Vielä en kuitenkaan uskalla luvata tarkkaa aikataulua, että milloin tämä onnistuu.
Tämä on aivan käsittämätöntä, ettei tätä asiaa ole hoidettu vielä kuntoon.Muilla operaattoreilla on tässä melkoinen kilpailuvaltti. Meillä olisi ainakin viisi liittymää säilynyt saunalahdessa, mutta kun ei ollut tarjolla hyviä vaihtoehtoja joissa olis säilyny numero, niin oli pakko vaihtaa toiseen operaattoriin.
Tätä mietitään ja rakennetaan kovasti. Laskutusliittymän muuttaminen Latausliittymäksi on siis tulossa, mutta ihan en vielä uskalla luvata milloin 🙂 -Suvi//Edit: tarkennettu hieman vastausta.
käyttäjä Suvi ?09-09-2013 11:00 - muokattu ?09-09-2013 11:02Tätä mietitään ja rakennetaan kovasti. Laskutusliittymän muuttaminen Latausliittymäksi on siis tulossa, mutta ihan en vielä uskalla luvata milloin Tarkentava kysymys. Onko mahdollisuus vaihtaa puhelinnumero säilyttäen myös Latausliittymästä Laskutusliittymään suunnitteilla eikä vain toisin päin?
Enpä itse vaihtaisi latausliittymään vaikka numero säilyisikin. Latausliittymä kun ei toimi ulkomailla ja sitten jäi epäselväksi sekin että jos vaihto joskus onnistuisikin, onnistuuko myös takaisinpaluu laskutusliittymään?
 käyttäjä papparainen päiväyksellä ?09-09-2013 11:44  Tarkentava kysymys. Onko mahdollisuus vaihtaa puhelinnumero säilyttäen myös Latausliittymästä Laskutusliittymään suunnitteilla eikä vain toisin päin?Suvi, ehtisitkö  tähänkin vastaamaan.;)
Vanhan äitini kannalta Saunalahden Ykkösen laskutusliittymän muutos latausliittymäsi vanha numero säilyttänen olisi loistojuttu. Katsoin äsken erittelyä joulukuun osalta: puhelut 3 kpl vähän 9 minuuttia = 0,64 e, kuukausimaksu 2,67 e /kk + paperilasku 1,90e. Toki laskutus näyttää olevan noin joka toimen kuukausi. Tuolla laskutavalla tulee melkoinen hinta / minuutti, jos kaiken jakaa soitetuilla minuuteilla. Netistä äitini 85v ei ole oikein edes kuullutkaan saati sitten käyttäisi
MJ1950.Huomasitko, että latausliittymästä ei voi saada laskua eli siinä ladataan saldoa tarvittava määrä ja liittymä on voimassa 24 kuukautta viimeisimmästä latauksesta.Laskutusliittymissä on kaikissa vakiona Saunalahden ns. "etanadata" eli hidas internetyhteys ellei vaihda Reilu-pakettiliittymään, jossa nopeuden voi vaihtaa haluamakseen.
Hei, vieläkö tämä on työn alla?Kuka saisi vauhtia rattaisiin? Olisi meinaan kiva saada 0.5 Mbps -netti ilman käyttökattoa ja muu käytön mukaan ilman mainoksia. Kiitos, meinaan siis tuota Norppa-liittymää - legendaarinen.
Tilaksi vaihdettu: https:///t5/Saunalahti-Ideapaja/idb-p/Saunalahti/status-key/Ty%C3%B6nallaTätä mietitään ja rakennetaan kovasti. Laskutusliittymän muuttaminen Latausliittymäksi on siis tulossa, mutta ihan en vielä uskalla luvata milloin :) -Suvi//Edit: tarkennettu hieman vastausta.Tästä on nyt vuosi tarkalleen, vieläkö on työn alla?
Eikö ***** nämä asiat oikeasti etene tässä puljussa mihinkään?
Tämän pitäisi ehdottomasti olla jo voimassa, ei auttanut itselläkään kuin siirto toiselle operaattorille ja kaikki muut palvelut mukana kans..
Tämä halutaan edelleen tuoda mahdolliseksi, mutta valitettavasti tällä hetkellä ei ole tarkkaa tietoa milloin tämä olisi tulossa. Pidämme tämän kuitenkin koko ajan mielessä 🙂 -M1nna
Ideasta käytäntöön? ETA?
Tätä mietitään ja rakennetaan kovasti. Laskutusliittymän muuttaminen Latausliittymäksi on siis tulossa, mutta ihan en vielä uskalla luvata milloin 🙂 -SuviOnko mietinnän tulos jo selvillä ja aikataulu valmis??????


Onko mietinnän tulos jo selvillä ja aikataulu valmis??????
Viime vuosien ( ainakin 8 vuoden ajalta) petettyjen aikataululupausten sekä uusien ominaisuuksien toteuttamatta jättämisen johdosta Elisa ei anna asiakastulevaisuuteen liittyvistä asioista enää mitään lausuntoja. Olemme vuosien saatossa luvanneet toteuttaa vaikka mitä, mutta asiakkaiden ehdottamaa kehityspowerpointshow'ta ei valitettavasti löytynyt edes yrityksemme varmuuskopioista.Missä olemme uudistuneet:

Nyt pitkään kehitetty CRM-systeemimme osaa lähtettää automattisesti hinnankorotusilmoitukset asiakkaan haluamalla tavalla seuraavan hinnaston mukaan:

- normaalikirje 9,99 €

- sähköposti 6,99 €

- tekstiviesti 6,99 €

- soitto asiakkaalle 14,99 €/alkava 10 sek

Uskomme täällä Elisassa vahvasti, että uudistus miellyttää kaikkia, niin nykyisiä kuin entisiä asiakkaitamme.Elisa haluaa myös korostaa, että Elisan toimintoihin jo tehdyt sekä tulevaisuudessa tehtävät muutokset eivät ole asiakaslähtöisia, vaan ne palvelevat osakeyhtiön perusperiaatetta: tuottaa mahdollisimman hyvä tuotto osakkaille.Synkkää ja sateista syksyä kaikilleToivottaa

Elisa asiakassuhdeosasto/puskaradio
En tiedä kehtaako tätä laittaa kun olemme näin viiltävää (joskin viihdyttävää) satiiria saanet osaksemme, mutta tuota tiedusteltiin juuri eilen, ja tässä tuoretta tietoa:On tulossa, emme tiedä milloin, ei ole unohdettu.
En tiedä kehtaako tätä laittaa kun olemme näin viiltävää (joskin viihdyttävää) satiiria saanet osaksemme, mutta tuota tiedusteltiin juuri eilen, ja tässä tuoretta tietoa:On tulossa, emme tiedä milloin, ei ole unohdettu.
No jestas sentään , että ihan tulossa. No sitähän se on ollut jo useamman vuoden. :DTulisiko jo tällä vuosikymmenellä???
Tulisiko jo tällä vuosikymmenellä???

Heti lomien jälkeen! :$:D:):):)(jostain kumman syystä ne ei käytä enää tuota ilmaisua...)

 

En tiedä kehtaako tätä laittaa kun olemme näin viiltävää (joskin viihdyttävää) satiiria saanet osaksemme, mutta tuota tiedusteltiin juuri eilen, ja tässä tuoretta tietoa:

On tulossa, emme tiedä milloin, ei ole unohdettu.

 

Ei ehtinyt uudistus ihan vielä viime vuosikymmenellä, vaikka ajatusleikissä käytiin jo aika lähellä. Nyt onkin taas lomakausi päällä ja korona.


 

En tiedä kehtaako tätä laittaa kun olemme näin viiltävää (joskin viihdyttävää) satiiria saanet osaksemme, mutta tuota tiedusteltiin juuri eilen, ja tässä tuoretta tietoa:

On tulossa, emme tiedä milloin, ei ole unohdettu.

 

Ei ehtinyt uudistus ihan vielä viime vuosikymmenellä, vaikka ajatusleikissä käytiin jo aika lähellä. Nyt onkin taas lomakausi päällä ja korona.


… ja uusi vuosikymmenkin on alkanut. No palataan asiaan taas 2030.   :blush: