Ruutu+ Viihde & Urheilu tarjoukseen


Liiga alkaa kuukauden kuluttua ja kaapelitv:ssa on nyt toistaiseksi voimassaoleva tilausmahdollisuus hintaan 34,90 €/kk. Ainakin parina viime vuonna on tullut tarjolle 6kk hintaan 29,90 €/kk minkä jälkeen jatkuu tuolla toistaiseksi voimassaolevalla taksalla.Saisko taas tämän tarjouksen valittavaksi. Saa laittaa paremmaksikin.Sitten odottelen mielenkiinnolla miten kotimaista jääkiekkoa seurataan alkavan kauden jälkeen kun oikeudet siirtyvät Telialle? Näkyykö Elisan kaapelista ollenkaan? Neuvotelkaahan aikanaan..
Kiitos ideasta, saako tämä muiltakin tukea?
Sitten odottelen mielenkiinnolla miten kotimaista jääkiekkoa seurataan alkavan kauden jälkeen kun oikeudet siirtyvät Telialle? Näkyykö Elisan kaapelista ollenkaan? Neuvotelkaahan aikanaan..Kun tietää Elisan meiningin, niin itse odottelen tuota kauhulla...
Vein tämän Ruutu+ Viihde ja Urheilu-tarjousasian eteenpäin! 🙂
Eipä ole mitään kuulunut Elisan suunnasta.Sen sijaan Sanoma tälläsi Ruutu-palveluunsa Liigan katseluoikeudet hintaan 14,95 €/kk! Jos ei kaapeliin tule kunnon tarjousta niin tartun kyllä tuohon nettiversioon vaikkei se kuvan laadulta ihan pärjääkään Hd-kanaville..
Tämä on vielä selvityksessä, elokuun aikana piti tulla tietoa, mutta ei ole näkynyt.
Eiköhän sieltä tänään tule tarjousta esille, maksukanava listaus muuttunut yöllä ja odottaa "etu"-hintaista tuotetta ;)Tämä siis villi ja toivottu veikkaus.
onko elisalla riski että ruutu kanavat pimenee

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/ruutu-paketin-kanavat-pimenivat-dnan-antenniverkossa--uutta-sopimusta-ei-saatu-ajallaan/KkndGhR4
Ruutu+ Viihde & Urheilu + Elisa Viihde Sport 19,95€/kk ilmestynyt Elisan sivuille
Huomasin saman. Tilaa-napin päällä lukee kuitenkin 42,80 €/kk. En uskaltanut vielä painaa. Miten tuo nyt oikeasti menee? Minkä aikaa tarjoushinta on voimassa ja miten pitkällä sopparilla?
Ihan kohtuullisen hyvä tarjous tuo 19,95€ / kk tuosta Elisa Viihde Sport + Ruutu + Viihde & Urheilu, jos noin toimii. Elisa Viihde Sport näyttää ainakin Mestistä, joten koko kattaus suomalaista urheilua olisi tarjolla ja jotain vielä päälle. Sisältääköhän tuo Ruutu + Viihde & Urheilu Ruutu-tunnukset vielä?
Itseäni myös kiinnostaa tuleeko edelleen mukana ruutu-palvelun verkkoversion tunnukset?
redille kiitos asian eteenpäin viemisestä.

Voisi vanhoille ja uusille asiakkaille tarjota jotain Dna tyyppistä porkkanaa, jos tekee 24kk määräaikaisen viihteestä.Jääkiekolla on kuitenkin imua suomessa ja ruudun viimeisen kauden hinnanpudotuksen myötä Elisalla mahdollisuus naulata uusia ja vanhoja pitkiä sopimuksia joka on aina yritykselle kotiinpäin.

Tuotteena Elisa viihde on kuitenkin tällä hetkellä vahva ja jos tilaajapohja pysyy laajana niin se on tulevaisuudessakin markkinajohtaja tällä osaalueella.

Koppia tästä?
Dna: lla siis Hubin laajakaistalla tilaavalle koko lätkäkausi kaupan päälle kun sitoutuu 24kk soppariin..
Huomasin saman. Tilaa-napin päällä lukee kuitenkin 42,80 €/kk. En uskaltanut vielä painaa. Miten tuo nyt oikeasti menee? Minkä aikaa tarjoushinta on voimassa ja miten pitkällä sopparilla?Eiköhän se ole 12kk sopimus, vaikka ei erikseen lue. Siinähän on maininta 19,95 euroa/kk 31.08.2018 asti, jonka jälkeen 42,80 euroa/kk. Sinänsä en ymmärrä miksi pitäisi maksaa viimeisistä 3 kuukaudesta, kun liiga on jo loppunut.
Huomasin saman. Tilaa-napin päällä lukee kuitenkin 42,80 €/kk. En uskaltanut vielä painaa. Miten tuo nyt oikeasti menee? Minkä aikaa tarjoushinta on voimassa ja miten pitkällä sopparilla?31.08.2018 asti19,95 €/kk

Norm. 42,80 €/kk19,95 euroa/kk 31.08.2018 asti, jonka jälkeen 42,80 euroa/kk
Juu eli tuo on oltava toistaiseksi voimassa oleva sopimus, kun erikseen ei lue määräaikaa. Tarjoushinta on vaan voimassa max. 31.8.18 asti. Eli irtisanoa voi koska vaan.Edit. Nyt kattelin uudelleen, niin sinnehän on tullut toistaiseksi voimassa oleva merkintä.
^ Tuo tieto löytyy https://elisa.fi/kaapeli-tv/kanavat/ -sivustolta, ei Oma Elisasta, josta sen voi tilata. Äsken sen sieltä tilasin eikä missään vaiheessa tilauksen etenemistä myöskään tuota lisäinfofmaatiota ollut.Hyvä tarjous kuitenkin siihen nähden mitä odotin ja aina HD-kanavat nettiversiot päihittää..
Tuliko myös tunnukset ruutu verkkopalveluun?
^ Ei kuulu kaapeli-tv:n paketteihin. Viihteen puolella kylläkin..
Kuten hienosti olette jo huomanneetkin, nyt olemme vastanneet kysyntään tuomalla tarjolle Ruutu + Viihde & Urheilu ja Elisa Viihde Sport -paketin, jossa saat tuon kaiken 31.8.2018 saakka 19,95e/kk. Normaalihinta on 42,8e/kk.
Kuten hienosti olette jo huomanneetkin, nyt olemme vastanneet kysyntään tuomalla tarjolle Ruutu + Viihde & Urheilu ja Elisa Viihde Sport -paketin, jossa saat tuon kaiken 31.8.2018 saakka 19,95e/kk. Normaalihinta on 42,8e/kk.Tuolla kyllä lukee, että toistaiseksi voimassa oleva sopimus 19,95€/kk. Ei tuolla ainakaa ole mainintaan tarjouksesta tai mistään normaalihinnasta.
Kuten hienosti olette jo huomanneetkin, nyt olemme vastanneet kysyntään tuomalla tarjolle Ruutu + Viihde & Urheilu ja Elisa Viihde Sport -paketin, jossa saat tuon kaiken 31.8.2018 saakka 19,95e/kk. Normaalihinta on 42,8e/kk.Tuolla kyllä lukee, että toistaiseksi voimassa oleva sopimus 19,95€/kk. Ei tuolla ainakaa ole mainintaan tarjouksesta tai mistään normaalihinnasta.


Ja korjaus tuohon aiempaan viestiin, tämä oli alunperin osittain virheellisesti ilmoitettu ja sittemmin korjattu, eli kyseessä on tosiaan ihan toistaiseksi voimassaoleva tilaus
Tänään tuli kuitenkin mainos ja siinä sanottiin, että kyseessä olisi tarjous, joka on voimassa vain vuoden loppuun asti. Tämän päivän viestistä saa sellaisen kuvan, että hinta nousisi 42,80€/kk vuoden 2018 alusta?"Liiga, Mestis ja Suomen Cup nyt etuhintaan vain 19,95 €/kk (norm. 42,80 €/kk)! Alennettuun yhteishintaan siis Ruutu+ ja Elisa Viihde Sport -kanavapaketit, joista näet lätkän lisäksi myös mm. Korisliigaa, NBA ja Nelosen suosikkiohjelmia, kuten Vain elämää -jaksoja ennakkoon.""Ruutu+ Viihde & Urheilu ja Elisa Viihde Sport yhteishintaan 19,95 €/kk on toistaiseksi voimassa oleva tilaus, jonka voit perua halutessasi koska tahansa. Tarjous voimassa 31.12.2017 asti."
Juu otin kans tuon 19,95 että näkee liigaa ja pätii niin pirusti ettei mitään rajaa, mulla oli koko viimekausi hintaan 29.90 määräaikanen ja toimi ok, nyt ei, mikä mättää?
Kannattaa olla yhteydessä vikapalveluun numerossa 010 190240 (pvm/mpm), laittaa OmaElisan "asiakaspalvelu"-osion kautta heille viestiä, tai laittaa palstatiimille yksityisviesti asiakasnumerosi sekä viankuvauksen kera tästä: https://elisa.fi/palstatiimi.