Venäjän kanavia saataville myös Viihteeseen.


Suomessa on iso venäläisvähemmistö ja kysyntää venäläisille kanaville. Tällä hetkellä Viihteeseen ei saa minkäänlaista venäläisiä kanavia sisältävää kanavapakettia. Viihteeseen voisi tehdä kanavapaketin, jossa olisi vaikka NTV Mir, Channel 1 Russia ja niiden lisäksi voisi etsiä jotain lapsille ja nuorille suunnattuja kanavia Venäjän tarjonnasta. Esimerkiksi Carousel International voisi olla hyvä kanava lisättäväksi tarjontaan. Tai sitten näitä kanavia valinnaisiksi lisäkanaviksi olemassa oleviin paketteihin. Paras olisi Mix-tyylinen kanavapaketti, johon saisi valita kanavia kautta linjan ja joukossa olisi valittavana myös venäläisiä kanavia.
http://eng.1tvrus.com/contactcTuolla yhteystiedot kyseisen kanavan osalta.
Venäjän kanavia saataville myös Viihteeseen.
Ihan sama, kunhan niitä ei tungeta mihinkään valmiisiin paketteihin!
Kiitos palautteesta! Meillä on edelleenkin se tilanne, että Elisalla on on vain yksi Russia-kanavapaketti ja sekin on saatavilla ainoastaan kaapeliverkon asiakkaille. Intresseissämme on saada venäjänkielisiä kanavia tarjolle myös Viihteeseen ja toivottavasti pystymme vastaamaan tähän kysyntään tulevaisuudessa. Sitä odotellessa annattehan ääniänne tälle ehdotukselle, sillä se auttaa meitä priorisoimaan tekemistämme eri toiveiden kesken.
Niin,  Eihän sitä uutta pakettia tarvitsisi alkaa Viihteeseen kasaamaan. Saisi vain tuon kaapelitelevision paketin myös Viihteen kautta. Eivät taida vaan ne ihmiset, jotka tätä haluaisivat, pyöriä täällä Palstalla tykkäilemässä kommenteista. Jos on esimerkiksi 10 M netti ilmainen ja 100 M 12 eurolla ja sitten Viihde vaikka 19,90 euroa, ostaa moni sitten itse modeemin ja ottaa tuon ihan perusnetin tai satamegaisen ilman Viihdettä. Viihteen hankkiessa joutuu kuitenkin maksamaan vielä erikseen kanavakortin kaapelitelevisioon, että saa nuo kanavat näkyviin.