Kysymys

BBC HD ei näy

  • 27 elokuu 2015
  • 10 kommenttia
  • 2014 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
  • Avulias
  • 40 kommenttia
HD-kanavapaketin BBC HD (kanavapaikka 299 ) on salattu Tampereen kaapeliTV:ssä.. Muut paketin kanavat näkyvät. Missä vika?

10 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Voi olla provisiointiongelmaa, voidaan ajaa ne uudelleen mikäli lisäät TTV:n asiakasnumeron profiiliisi 🙂
Käyttäjätaso 2
Tämä TTV/Elisa kaksinaisuus on raivostuttavaa. Asiakasnumeoani ei näy missään TTV:n käyttäjäsivuillani. Laskussa näkyy, olen lisännyt sen profiiliini.
Lopetettu Silver HD kanava on korvattava toisella vasstaavalla kulttuurikanavalla eikä turhanpäiväisillä hömppäkanavilla.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kiitos, nyt kanavat valtuutettu uudelleen. Kokeile seuraavaa: Kortti ulos lukijasta -> takaisin sisään, sitten kanavahaku 🙂
Käyttäjätaso 2
Tämä ei tehonnut.  BBC HD näyttää edelleen salattua. Muut HD-pakertin kanavat kyllä näkyvät. Missä vika?
Käyttäjätaso 2
Kanavan parametrit: Taajuus 13000 kHz, palvelutunnus 1008, multiplek TSID 0011, ONID 0000, verkko TTV ID 044c, bittivirhetaso 0, signaalivoimakkuus 76
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jos kaikki muut kanavat toimivat ok, täytyy tehdä vikailmoitus. Laita tänän vielä digiboksin / television merkki ja malli, sekä aika jolloin ongelma alkoi, niin teen sen ilmoituksen.
Käyttäjätaso 2
TV on Samsung Model COde UE55D8005YUXXE Type No UE55D8005, S/N Z8BT3SRC101453
Antenni suoraan antennivahmistimen kautta TV-vastaanottimeen.

Tuo malli olikin väärä, pitää olla 

Samsung Model UE55C6005RWXXWE Type UE55C6005 S/N Z6WJ3SRZ00157.

Digiboxin Samsung BD-E8500N/XE kautta antennisignaali antaa saman vian.

Niin ja se vika näkyi jo pari päivää sitten, mutta on saattanut olla ennen sitä, koska kanavaa ei ole katseltu.
BBC HD kanava ei näy minullakaan Nokialla TTV Kaapeli verkossa, minulla on Elisan Mix HD paketti kanavakortilla

ei ole pariin päivään näkynyt

Kaikki muut paketin kanavat näkyy normaalisti kanavakortilla

minulla on TV samsung 46f8005

sama ongelma Topfield HD digiboksi CRC-1400 
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Testattiin ja ei tuo tosiaan näy Tampereen testeissä. Vikailmoitus nyt tehty niin odotetaan hetki korjausta. Ei kyllä tässä vaiheessa tietoa minkä takia mennyt tuohon tilaan. Jotain sateliittiongelmia joskus aikoinaan ollut kyseisellä kanavalla, mutta katsotaan nyt mistä johtuu tosiaan. Voi olla jotain pientäkin joka helposti korjattavissa. Kiitos tarkoista ilmoituksista
Käyttäjätaso 2
Korjattiinhan se vika viimein, kun oikein vaadittiin. Asiakasponnistelua se vaati. Mutta hyvitystä viallisesta palvelusta ei annettu, koska en ollut ilmoittanut viasta riittävän aikaisin. Asiakkaat siis toimivat signaalitarkkailijoina. Elisalla ei ole tullut mieleenkään järjestää tarkkailua itse ja puuttua asiaan heti vian ilmetessä. Vika tulee aina yllätyksenä ja ensimmäiseksi luetellaan toimenpiteitä, joita asiakkaan tulee tehdä, koska asiakashan on aina väärässä. Kehnompaa toimintaa en ole juuri kohdannut. Lisäksi TTV/Elisa-kaksinaisuus sotkee vielä kaapeli-TV-hallinnointia. Käyttäjäsivut ovat aivan surkeita. Osakkeenomistajana olen täysin menettänyt uskoni Elisan tulevaisuuteen. Sekä tekninen että palvelun osaaminen on köyhtynyt ala-arvoiseksi.

Osallistu keskusteluun