bonuskanavan poisto verkostanne yksinkertaistaa kanavia

  • 22 joulukuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 1062 katselukerrat

Käyttäjätaso 3

elisalle idea:

tucaani hei elisa,

bonuskanavan poisto

perustelu / perustelut siksi, siksi että mm: telia & dna on luopununut/ luopuneet ns. kaksoiskanavista, sen kyseisen ns. kuukauden bonuskanapaikka on heillä heidän yksittäisellään omallaan, niiden kylläkin omilla sivuillaan mikä se on.  mutteivat pidä tuplana sitä siten, sehän on idioottimaista ja hölmöäkin pitää kun asiakkailla on kanapaketit he löytävät sen samaisen kuukauden bonus kanavan kaikki yhdeltä omaltaan paikaltaan voisitte tekin sen poistaa niin elisa viihteestä kuin elisan ktv paikoilta ( 61 ) ja viihteestä voisitte poistaa paikalta  (500 ).

 

niin kaikki muutkin kaapelit ovat tehneet, ei ole päällekkäisyyksiä siten kanavien kanssa. vaan kukin bonus/vaihtuva kuukauden kanava kuuluu ja näkyisi fyysisellä omalta paikaltaan yhtenä teilläkin. ja ja kaiketi tekin haluatte yksinkertaistaa ja selkeyttää asoita asiakkailenne, kuten muutkin kaapeli operaattorit ovat tehneet. elisa.

esimerkki

teliakin kaapeli  :  https://www.telia.fi/asiakastuki/tv-ja-viihde/telia-kaapeli-tv/kanavapaikat-kaapelitv

Bonuskanava Kanavan omalla kanavapaikalla   Lue lisää telia.fi/bonuskanava

 

kuten näette elisa telia korostaa bonuskavansa olevan omalla paikalla, ei erillisellä paikalla, eikä niin te dna:kaan. voisitte tekin näin ollen yksinkertaistaa kaapelianne ja karsia tuplamaisuus bonuskanavat pois, toisi selkeyttä eikä olisi tuplana kuukausittain kanavaa / kavavia.

ps: 61 ja 500 paikoille voisitte siirtää elisan info kanavat, esimeriksi.

tucaani./ häme /lahti.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei. Hyvää myöhäisiltaa @tucaani ja kiitos antamastasi sisällöstä.

Ideat kannattaisi jättää ideapajaan, jotta ne saisivat muiltakin kannatusta. Näin Elisa voisi nähdä onko vastaavalle järjestelylle, kuten DNA:lla ja Telialla on, tarvetta myös Elisan päässä.

Toivottavasti Elisa voisi huomioida viestisi toiminnassaan jatkossa.

Nyt soi Headhunterz - Takin' It Back (Radio Edit).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Itse oon tuosta tykännyt että Bonuskanava on omalla kanavapaikallaan. Kanavia on sen verran paljon ettei millään voi muistaa missä mikäkin on, etenkin kun vaihtelevat välillä paikkojaankin ja uusia tulee ja menee tämän tästä :sweat_smile:  Omalla kanavapaikallaan toi mahdollistaa sen, että pystyy helposti tarkistamaan mitä sisältöä on tarjolla ja sen jälkeen pystyy (jos kanava kiinnostaa) selvittämään miten sen saisi omalle töllölle näkymään :blush:

Osallistu keskusteluun