Vastattu

CI+ ja kanavakortti ei aktivoidu

  • 9 kesäkuu 2016
  • 7 kommenttia
  • 2727 katselukerrat

Elisa kanavakortti hankittu viime viikolla (vain peruskanavat). Toimii digiboksissa sen omassa korttipaikassa. CI+ -moduulilla (uusi, juuri ostettu) ei kuitenkaan näy mikään näistä kortin takana olevista kanavista, vaan herjaa Ei linkitetty/Ei valtuutusta. Sama homma television CI+ -paikassa. TV on listattu tuolla tuetutlaitteet.fi sivulla. CI+ linkitysnumero ilmoitettu eilen aspassa ja tuli vielä tekstari puhelimeen vahvistaen linkityspyynnön. CI+ moduuli on malliltaan LA Digital Smit Conax CAM Antenna HD Ready & Cable HD Ready. Kauanko tuossa linkityksessä pitäisi kestää?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi pmatil 10 kesäkuu 2016, 18:16

Noh soitin sinne aspaan ja kortin ja moduulin numero oli kyllä siellä mutta laittoi aktivoinnin uusiksi. Kun pääsin kotiin niin pelitti samantien. Eli nyt toimii sekä telkkarissa että digiboksissa. Tiedä sitten miksei toiminut, eikö ollutkaan valtuutettu vai mitä.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

CI+ -moduli
Dilog CAMC-CIPD 99060 CI Plus Dilog
Dilog CAMC-CIPD, P/N99060 CI Plus Anvia TV *
Finnsat CAMC-CIP CI Plus JR Adapteri Oy
Finnsat CAMC-CIPST CI Plus Anvia TV *
HDThunder HD1000 CI Plus JR Adapteri Oy
LA Digital CAM-Conax CP v2 CI Plus Laatuantenni
Neotion CI+ CI Plus JR Adapteri Oy
Neotion SPL1410 CI Plus Tele-Tukku
SmarDTV CI+ CI Plus JR Adapteri Oy *
SmarDTV SmarCAM-3 CONAX CI Plus CI Plus Strong Scandinavia *
Topfield HD+ CI Plus FinTop *
TV Viihde CAM-TVHD CI Plus TDF Entertainment
*Laitteen Antenna/Cable Ready HD -lisenssi ei enää ole voimassa eikä laitevalmistaja ole hakenut lisenssille jatkoaikaa. Näin ollen laite ei välttämättä täytä kaikkia nykyisin voimassa olevia testivaatimuksia. Laitteeseen liittyvissä ongelmatilanteissa suosittelemme ottamaan yhteyttä maahantuojan asiakaspalveluun.

Ellei lukijasi osu tähän listaan se ei välttämättä toimi. Itse käytän Dilog 9906 CI Plus Dilog lukijaa ja toimii.

Share|
Lukija on tuo mainittu LA Digital CAM-Conax CP v2.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Hmmh, laitahan Palstatiimille (elisa.to/viestipalstatiimille) asiakastietojasi ja nuo linkitystiedot niin tarkistellaan että se on kunnossa. 🙂 Ihan noin kauaa tuolla ei pitäisi kestää kyllä jos linkitys on jo eilen tehty.
Lukija on tuo mainittu LA Digital CAM-Conax CP v2.

On täysin mahdollista että uusikin katselukortti on valmiiksi rikki, minä jouduin vaihtamaan vasta saadun kortin uuteen, jolla alkoi toimia.
Epäilin kanssa ensin tuon lukijan toimintaa, mutta se oli kunnossa. Testasivat Anvialla lukijan että kortin.
Jeps, no kortti toimii kyllä ilman CI+ moduulia digiboksissa. Toki ne HD-kanavat eivät näy kun vaativat linkityksen.

Epäilen vähän osaako ne Elisan myymälässä testata mitään, oli niin heikkoa osaaminen jo kaiken maksu-tv:n kanssa tuossa paikallisessa myymälässä.

Toki tuo CI+ moduulikin voi olla viallinen, mutta kun sekä boksissa että tv:ssä CI+ moduuli näkyy oikein ja kortissakin näkyy joku valtuutus olevan mutta kanavat eivät vaan näy. Pitäisi jotenkin varmistaa moduulin viallisuus ennen kuin lähden sitä palauttamaan takuuseen.
Olisikohan käynyt niin että Aspa on unohtanut kanavapaketin aktivoinnin, ei olisi ensimmäinen kerta, itsellenikin on käynyt näin?
Noh soitin sinne aspaan ja kortin ja moduulin numero oli kyllä siellä mutta laittoi aktivoinnin uusiksi. Kun pääsin kotiin niin pelitti samantien. Eli nyt toimii sekä telkkarissa että digiboksissa. Tiedä sitten miksei toiminut, eikö ollutkaan valtuutettu vai mitä.