Vastattu

Elisa ettekö osaa päivittää sivustoja asiakkailenne?/ KAAPELITV LOGO SIVUSTO

  • 21 elokuu 2019
  • 9 kommenttia
  • 1170 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Iltaa vielä Elisa minäkin palaan logomaiseen sivustoon,


MIKSI TE ASIAKASPALVELIJAT OLETTE ETANIOITA PÄIVITTÄMÄÄN ASIAKKAILENNE SIVUJA.?. kun noin HIDASTA LOGOSIVUSTOJEN PÄIVITTÄMINEN

ELISALLA NÄKÖJÄÄN. miksi kestää ja on kestänyt yli puoli vuotta logo sistonkin laitto kuntoon. PS: EIKÖ TEILLÄ OSATA VAI / OLE TYÖNTEKIÖITÄ JOTKA VASTAA MYÖS TÄSTÄ SIVUSTA:

LINKKI: TÄMÄHÄN ON TEIDÄN SIVUSTOJA KUULUU KUTEN TEKSTIVERSIOKIN MIKÄ ON OK.

LINKKI: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/kanavapaikat/

LOGOLLINEN LINKKI: ON PÄI PRINKKALAA PISTÄKÄÄ EDES SE MYÖS AJAN TASALLE. ASIAKKAITANNE AJATELLEN.

https://elisa.fi/kaapeli-tv/kanavat/

TEKSTI SIVUSTONNE ON OK JA AJAN TASALLA MIKSI LOGOLLINEN ON EDELLEEN PÄIN SEINÄÄ 39KPL PRUSKAVAT KUN MUKANA ON KTV:SSÄ IZES HD 39 SEHÄN TEKEE JO 40KPL -> FOX HD 32 TEKEE 41 PERUSKANAVAA, 40 National Geographic Channel HD TEKEE 42 KPL PERUSKANAVIIN LOGOINA JA MTV Finland HD 69 PAIKALLA TEKEE 43 KPL PEERUKANAVIIN, LOGOIKSI LOGO SIVULLE, MIKSI ETTE SAA PÄIVITETTYÄ LOGO KUVAKKEELLISTA SIVUA AJAN TASALLE, JA SEN ALA PUOLELTA KORTILLA KUULUVA 12 KUULUVAA KANAVAA PITÄISI OLLA 10 KPL/ KAPPALETTA

MILLOIN MEINAATTE PÄIVITTÄÄ LOGOMAISEN SIVUN AJAN TASALLE?.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 5 syyskuu 2019, 14:03

@tucaani Eiköhän asiasi tullut jo selväksi. Jo kaksi OmaYhteisö-tiimin jäsentä on kertonut sinulle tässä aiheessa, että asia on viety eteenpäin, jotta siihen saadaan korjaus.Asiasta vauhkoaminen täällä ei nopeuta itse korjausta millään tavalla.
Katso alkuperäinen viesti

9 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Olen laittanut tästä palautetta eteenpäin sivustoa ylläpitävälle taholle 🙂
Käyttäjätaso 3
MEINAATTE PANTATA SEN VISSIIN VUOTEEN 6.2.2020 ASTI ENNEN KUIN PÄIVITÄTTE LOGO SIVUNNE, KÄY NIIN ETTÄ MONET EI OTA KOHTA MUITAKAAN PALVELUJA TEILTÄ.

( Elisa Kanavakortin, saat 10 kanavaa lisää) TÄMÄKIN KERTOO ETTÄ KORTILLA KUULUISI JA KUULUU OLLA 10 KPL JA LOGO SIVUILLANNE ON 12KPL MÄÄRÄ, ON VIRHEELLISTÄ INFOA ASIAKKAILENNE MIKSI?.

LINKKI:

[h5]Elisa Kanavakortti : Paketin peruskanavat12 kpl POISTAKAA 2 KANAVAA National Geographic Channel HD 40 NÄKYY ILMAN KORTTIA JA FOX HD 32.[/h5]


KPL MÄÄRÄ ON PÄIN PRINKKALAA PISTÄKÄÄ SIITÄ FOX 32 HD JA 40 KANAVAN HD VAPAASEEN NE NÄKYY ILMAN KORTTIA 6.2.19 LÄHTIEN

https://elisa.fi/kaapeli-tv/kanavat/

ps: ihmeen hidas palvelu korjata ja päivittää teillä ja teidän sivujanne, onko edes tarpeeksi henkilökuntaa, tulee aktiivimallin leikkurimalli vissiin osunut Elisallee aika pahasti. kun ette osaa / saa korjattua sivujanne asiakkaitanne ajatellen.
  • No nyt on tucaani ottanut elämää suuremman tehtävän.
Käyttäjätaso 4
Toinen keskustelu tästä samasta aiheesta identtisellä viestillä on poistettu niin pidetään OmaYhteisö vähän siistimpänä. 👍🏼 Tämä palaute on viety eteenpäin joten toivottavasti saadaan mahdollisimman pian tuo fiksattua! 🍀
Käyttäjätaso 3
KYLLÄPÄ KESTÄÄ YLI PUOLI VUOTTA EI HYVÄ ELISALLE FIRMALLE EIKÄ MAINEELLE. ETTÄ LOGO SIVUSTONNE ON YLI PUOLI VUOTTA PÄIVITTÄMÄTTÄ Verrattuna teksti pohjaisen linkki sivustoonne.

TEKSTI: LINKKI:

LINKKI: TÄMÄHÄN ON TEIDÄN SIVUSTOJA KUULUU KUTEN TEKSTIVERSIOKIN MIKÄ ON OK.

LINKKI: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/kanavapaikat/

LOGO SIVUSTONNE EI OLE OIKEASSA KAPPALE MÄÄRÄSSÄ VAPAIDEN KANAVIEN OSALTA NIITÄ ON REILUSTI YLI 40 KPL PERÄTI 43-44 KPL. EIKÄ VAIN 39 KPL
LISÄKSI KK/KORTILTA ON VAPAUTUNUT 6.2.2019 -> FOX HD VAPAASEEN JA 40 KTV PAIKAN National Geographic Channel HD, SEN PITÄISI NÄYTTÄÄ 10KPL KORTILLA EIKÄ 12 KPL KORTILLA.

LOGO SIVUSTONNE LINKKI:

https://elisa.fi/kaapeli-tv/kanavat/

on päin prinkkalaa yli puoli vuotta MIKSI?, ELISA OMAAN NILKKAAHAN TUOLLAINEN JOHTAA ETTE TE VOI ASIAKKAITANNE SYYTTÄÄ. HOITAKAA SITTEN HOMMANNE MYÖS JA PÄIVITTÄKÄÄ MYÖS- SIVUSTONNE JA LOGO SIVUSTONNE KANSSA NIIN ETTÄ ON mm; mukana logona ktv 39 vapaa IZES HD LOGO KANSSA 39 KANAVasta peruskanavista.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
@tucaani Eiköhän asiasi tullut jo selväksi. Jo kaksi OmaYhteisö-tiimin jäsentä on kertonut sinulle tässä aiheessa, että asia on viety eteenpäin, jotta siihen saadaan korjaus.

Asiasta vauhkoaminen täällä ei nopeuta itse korjausta millään tavalla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
@tucaani tämä asia on tosiaan laitettu jo eteenpäin, ja siitä on turha enää toistaiseksi kysellä täällä.

Muistuttaisin, että OmaYhteisössä tulee käyttäytyä siivosti ja muita kunnioittaen. Saman asian toistuva kysyminen isoilla kirjaimilla höystettynä ei ole siivosti käyttäytymistä. Mikäli tämänkaltainen käytös jatkuu ja toistuu, voidaan sinulta estää OmaYhteisön käyttö.

Sääntöihin voit tutustua täällä.
Käyttäjätaso 3
jaså.
Käyttäjätaso 3
-> pieni lisä jatkossa käytän ainostaan vain pieniä kirjaimia. anteeksi.

Osallistu keskusteluun