elisa laittakaa tekin teksti sivuillenne sulkuihin kanavan 17 päättyminen vuoden vaihteessa kuten dna on tehnyt on selkempää

  • 10 December 2019
  • 13 kommenttia
  • 1366 katselukerrat

  • Anonymous
  • 0 kommenttia

 

Elisalle,

elisa laittakaa tekin teksti sivuillenne sulkuihin kanavan 17 päättyminen vuoden vaihteessa kuten dna on tehnyt on selkempää.

tehkää samoin kuten dna on ilmoittanut teksti sivuillaan, harju &pöntisen loppumisesta vuoden vaihteeseen, otin jpeg kuvat teille ja sivu linkit selventämää asiaa. Elisa,

elisan sivusto

 

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/kanavapaikat/

dna sivusto,  palvelette tekin paremmin siten asiakkaitanne.ja laadukkaammin.kuten dna.

https://www.dna.fi/tuki-dnatv#kanavalistat   

 

 

 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

13 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Tiedotellaan kyllä aiheesta kunhan tilanne varmistuu suuntaan tai toiseen :) Toistaiseksi mitä itse olen käsittänyt niin tilanne on vielä vähän avoin, eli odotellaan vielä varmuutta

elisalle,

 

tämän mukaan se poistuu 

 

Kanavamuutokset

Harju & Pöntinen poistuu kanavavalikoimasta 1.1.2020

Harju & Pöntinen -kanava poistuu Elisan valikoimasta 1.1.2020 alkaen. Kanava on ollut vapaasti katsottavana kanavana sekä Elisa Viihteessä että Elisan Kaapeli-TV:ssä.

Kanavaa jakeleva ohjelmayhtiö (Sanoma) on irtisanonut jakelusopimuksen ja tästä syystä kanava poistuu valikoimastamme. Sanomalla on käynnissä neuvottelut kanavan jatkumisesta, mutta neuvotteluja ei saada päätökseen tämän kuun loppuun mennessä. Harju & Pöntinen tuli Sanoman omistukseen Aito Radiot liiketoimintakaupan myötä ja syvemmän tarkastelun tiimoilta Sanoma on päättänyt etsiä kanavalle jatkajaa. Mikäli jatkajaa ei löydy, Sanoma tulee luopumaan kanavan toimiluvasta vuoden loppuun mennessä.

Korvaavaa kanavaa ei ole tällä hetkellä tiedossa.

oli / on linkki: elisan omilla sivuilla

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/kanavamuutokset/

 

miksette saa jpeg kuvanmukaiseen kanavaluetteloon sulkuihin samaa tietoa, elisa?, kuten dna on laittanut on teillä elisana opittavaa laadukkaammasta asiakaspalvelusta muös samalla.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Jooh, jos jatkajaa ei löydy niin poistuuhan se. Tuolla on vain tuo “Sanomalla on käynnissä neuvottelut kanavan jatkumisesta, mutta neuvotteluja ei saada päätökseen tämän kuun loppuun mennessä. Harju & Pöntinen tuli Sanoman omistukseen Aito Radiot liiketoimintakaupan myötä ja syvemmän tarkastelun tiimoilta Sanoma on päättänyt etsiä kanavalle jatkajaa. Mikäli jatkajaa ei löydy, Sanoma tulee luopumaan kanavan toimiluvasta vuoden loppuun mennessä.” kohta mikä jättää vielä mahdollisuutta neuvotteluiden osalta siihen ettei tuo tekisikään katoamistemppujaan, veikkaan että osin kai ihan siitäkin syystä tuo on vielä kanavalistoilla tiedoksi. Tässä toki olisi hyvä joku klausaali mahdollisesti olla, ihan ehkä hyperlinkityksenä tuohon tiedotteeseen eli aina toki parannettavaa meilläkin on :) 

jpeg teksti kuvien mukaan dna:lla on selkeämmin omille asiakkailleen tiedote/tiedotteet kuin elisalla, tuo siksi elisalle vinkki ja petrattavana parempaan.

elisalle:

 

katsoin juuri elisan ktv 17 paikalta info nappia painamalla että siellä on nyt teksti “ kanava poistuu elisan kaapelitv:stä 31.12.2019”, luulisi sen nyt olevan varmaa ja toiseksi voisitte lisätä sen oman elisan teksti sivuille myös sulkuihin kuten dna on tiedottanut jo aikaa sitten perusteellisemmin asiasta.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/kanavapaikat/

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Pistin tuosta nyt palautetta josko se nostettaisiin asiakastukisivujen listassakin huomioksi kun ei näemmä noussut itsestään :) 

elisa pistäkää samalla tämäkin kanavan kohdalle sulkuihin poistuu vuoden vaihteessa,

 

Fine Living -maksukanava poistuu 1.1.2020 alkaen Elisa Mix -kanavapakettien ja Elisan valikoimasta. Kanava on ollut valittavissa valinnaisena kanavana sekä lisämaksullisena extrakanavana. 

ktv kanavapaikalla 291 on elisan ktv:ssä?  

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/kanavapaikat/

elisalle,

 

ette sitten saa/ vissiin osaa laittaa sivujenne teksti kohtiin sulkuihin kanavien lopetus tekstiä kuten dna on pistänyt.ottakaa mallia dna:sta.

ettekä ole tehneet tämänkään tekstin kohdalle sulhuihin mitään miksi?. 

( Fine Living -maksukanava poistuu 1.1.2020 alkaen Elisa Mix -kanavapakettien ja Elisan valikoimasta. Kanava on ollut valittavissa valinnaisena kanavana sekä lisämaksullisena extrakanavana. 

ktv kanavapaikalla 291 on elisan ktv:ssä?  )

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/kanavapaikat/

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Sisältöä pystytään muuttamaan kyllä jos sille löytyy tarvetta, osaamistakin moiseen on :) Enemmänkin veikkaan että kyseessä on ihan nyt vain tahtotila pitää nuo infot koostetusti yhdellä sivulla ja pitää tuo kanavalistaus erillään/omanaan ns. siistimpänä :) Mutta palaute on viety eteenpäin ja katsotaan jos jossain kohtaa tulee tuon suhteen muutosta sitten :) 

Näin Elisan TV palvelut heikkenee entisestään. Tuo Harju ja Pöntinen -kanava on ollut päivittäisessä kuuntelussa.

 

 

elisa se ei ymmärrä ikinä mitään kun selvät jpeg kuvat mukana  jo aikaa sitten laitettu ja liitetty mukaan selventämässä siitä, kuinka teidän omat sivut kanavan 17 kohdalla lukee: harhu & pöntinen ja numero 17, muttei lue  suluissa että kanava poistuu elisan verkosta 31.12.2019.

listanne: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/kanavapaikat/ 

dna se on niin että harju & pöntinen loppuu 31.12.2019

samoin on telian kaapelissa.

harju & pöntinen -kanavan jakelu päättyy 31.12.2019

iskelmä harju & pöntinen -kanava lopettaa toimintansa 31.12.2019 ja näin ollen sen jakelu telia tv:ssä päättyy vuoden vaihteessa.

 

kanava on ollut jakelussa ilmaiskanavana telia tv digiboksi laajakaistalla -palvelussa ja telian kaapeli-tv:ssä.

 


 

Eiköhän tuon kanavan loppumisen huomaa viimeistään silloin kun tuijottaa tyhjää ja äänetöntä ruutua.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@tucaani juuri tuli kuittaus että nyt löytyy :)