elisa se osaa olla edullinen mm: ruotsinkielisen pakettinsa kanssa pikottu elisassa kahtia yhteensä maksaa 13e/kk , dna: maksaa hd tasoisena 9,95e/kk

  • 3 January 2020
  • 3 kommenttia
  • 1660 katselukerrat

  • Anonymous
  • 0 kommenttia

elisalle:

 

elisa se osaa olla edullinen mm: ruotsinkielisen pakettinsa kanssa pikottu elisassa kahtia yhteensä maksaa 13e/kk , dna: maksaa hd tasoisena 9,95e/kk.

 

Swedish maksaa 6,20e/kk sisältää teillä vain svt1,svt2 tv4 ja barn kanavat sd ja hd tasoisina + Swedish Extra 6,80e/kk. = 13e/kk.

 

dna:lla koko paketti 9,95e/kk. on edullisempi kuin teillä, eikö kannattaisi ottaa mallia elisa?.

eihän teillä mitenkään ole kilpailukykyinen hinta kun on yli hintaa.

dna hinnat:

( ajankohtaisohjelmia ja laadukasta viihdettä ruotsista

 

dna norra -kanavapaketti tarjoaa laadukkaita ohjelmia suoraan länsinaapuristamme. ruotsin yleisradioyhtiön pääkanavat svt 1 ja 2 johdattavat sinut ajankohtaisohjelmien, lastenohjelmien ja urheilun pariin. viihdettä, sarjoja, elokuvia ja lisää urheilua tarjoavat ruotsin katsotuimmat kanavat tv3:n ja tv4:n. aloita kielikylpy jo tänään.) .

hinta 9,95 €/kk.

 

  lisäksi dna tarjoaa kaikki svt kanavat hd laadulla paketissaan, te ette pysty vai halua tarjota asiakkailenne laadukasta olevaa kuvaa.?,oppimista teillä on ainakin taka pajulamainen kaapeli, verrattuna kunnon laadukkaaseen kaapeliin.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Kiitoksia palautteesta @tucaani 

Hintoja meillä seuraillaan ja kuten myös ollaan perillä kilpailijoiden tarjonnasta. :) 

Viedään palautetta eteenpäin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

Näissä paketeissa tehtiin pilkkominen ymmärtääkseni asiakaslähtöisistä toiveista.

Aiemmin olivat yhtenä pakettina ja nykyisin kahtena. Tähän suuntaan on kaikissa paketeissa pääsääntöisesti ollut toivetta, ettei tulisi tilattua turhaa sisältöä.

elisan kuules elisan porkkana,

 

et taida ymmärtää että dna tarjoten ruotsin kaikki pää-kanavat edullisempaan koko hintaan kuin te pilkottuna 6,20e + 6,80e =13e /kk on kalliimpaa.teillä

dna.lla koko paketti jpeg mukana todistamassa tarjoaa 9,95e/kk / ei määräaikaisuutta ja on kanavat vielä hd tasoisena kaikki dna ruotsin paketissa.   edullisempi setti dna kuin teillä, elisa, surkeaa ollut pilkkoa tv 6 ruotsin kanava tietyt ja kuten stv 24 on teillä eri paketissa kuin dna:lla.