Vastattu

Elisa viihteen pakkomyynti.

  • 29 joulukuu 2016
  • 15 kommenttia
  • 1121 katselukerrat

Talomme muuttuu vuoden vaihteessa Elisan palvelujen alle, mutta vieläkään ei ole mahdollista lunastaa kaapelikorttia, onko kyseessä Elisa viihteen pakkomyynti?
Täytynee muuttaa kanavapaketit suoraan operaattoreilta toimiviksi.
Tässä vaiheessa tulee jo ikävä Soneran hyviä palveluja!!!!!!!!!!!!!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 8 helmikuu 2017, 12:58

Kaapelikortin saatavuus on nyt avattu manuaalisesti. Se ei ollut automaattisesti auennut, koska se "KTV-vaihtotyö" näkyi vielä järjestelmissä avoimena, eli keskeneräisenä.
Katso alkuperäinen viesti

15 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Voi olla, että vaatii ensin että palvelut kytketään. Omakohtainen kokemus oli sellainen, että kaapelikorttia hankkiessa jouduttiin selvittelemään saatavuutta asiakaspalvelun puolelta vaikka talo oli ollut elisan kaapelissa jo melkein vuoden ajan. Luulen, että systeemit eivät syystä tai toisesta ei heti päivity kertomaan saatavuudesta.

Helpointa varmaan odottaa vuodenvaihteen yli ja yrittää sitten tilausta.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää palstatiimille viestin osoitteesta https://elisa.fi/palstatiimi painamalla "Lähetä viesti" ja saattaa asian käsiteltäväksi.
Aika erikoista kun Elisan sivuilla näkyy että kaapeli tv on kytketty!!!!!!!!!!!
@makev:

Laita tähän ketjuun julkisesti tiedoksi taloyhtiön osoite (älä omaa osoitettasi) niin tarkistetaan tilanne ja kuitataan julkisesti tähän ketjuun niin muutkin samassa yhtiössä saavat saman tiedon.

Kyllä lähtökohtaisesti pitäisi kohteessa olla kaapelikorttisaatavuus, kun Elisan KTV on kytketty käyttöön.
Tarhurintie 11, 01350 Vantaa.
Tarhurintie 11, 01350 Vantaa.

Tässä on sellainen tilanne, että laajakaistapalvelut ovat jo Elisalla, mutta kaapeli-TV siirtyy Soneralta Elisalle vasta 8.2.2017. Eli viikolla 7 pitäisi Elisan kaapelikortin tilaaminen olla mahdollista.
Kiitos vastauksesta, aiemmin olen kysynyt kolmelta eri taholta Elisalta kaikki ovat yrittäneet myydä ainoastaan Elisa viihdettä johon ei meidän taloudessa ole tarvetta, Toinen katsoo kaapelia , toisella netti aina kainalossa. olo on helpottunut ettei vuodenvaihteen urheilutarjonta jää näkemättä.
Kiitos vastauksesta, aiemmin olen kysynyt kolmelta eri taholta Elisalta kaikki ovat yrittäneet myydä ainoastaan Elisa viihdettä johon ei meidän taloudessa ole tarvetta.

Tässä on varmaan taustalla se, että helposti ei näe eri järjestelmistä, kuin, että mitä osoitteeseen on juuri nyt saatavilla, koska sellaiset asiat, jotka ovat tulevaisuudessa, eivät vielä ole myytävissä, tai ainakaan "liian aikaisin".

Jos sinulle olisi nyt myyty Elisalta kaapelikortti, olisi ollut pettymys viedä se kotiin ja todeta, että eihän se toimikaan, kun kiinteistö onkin vielä kiinni Soneran KTV-verkossa.

Tuolla https://elisa.fi/avain/ sivulla on virheellinen tieto, että Elisan KTV olisi Tarhurintie 11 jo kytketty, pyydän korjaamaan sinnekin sen helmikuun päivämäärän.
Täytyy vielä palata em. asiaan. Tänään kanavat vaihtui Elisan palveluun , minä iloisin mielin hakemaan kaapelikorttia myymälästä, kuinka ollakkaan ei näy järjestelmässä vastasi myyjä yrittäen jälleen myydä Elisa viihde pakettia kolmesti piti sanoa etten tarvitse ko. pakettia , vain ja ainoastaan kaapelikortin. Täytyy vielä lopuksi todeta ettei Soneran palvelussa ollut kehumista , niin vielä löytyi huonompi.
Täytynee siirtyä tästä tilailemaan Eurosport ja muut kanavat internetin ihmeelliseen maailmaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Voin vielä koittaa varmistaa, että onhan siirto nyt jo tapahtunut. Toki tuon kortin hankkiminen pitäisi onnistua heti vaan kun tuo siirto on kunnossa. 🙂
Kaapelikortin saatavuus on nyt avattu manuaalisesti. Se ei ollut automaattisesti auennut, koska se "KTV-vaihtotyö" näkyi vielä järjestelmissä avoimena, eli keskeneräisenä.
Kokeilen nyt netin kautta tilattavia kanavia, jos ne toimii ei kaapelikortille ole tarvetta, ei nääs jaksa juosta kortin perässä monta kertaa.
Kokeilen nyt netin kautta tilattavia kanavia, jos ne toimii ei kaapelikortille ole tarvetta, ei nääs jaksa juosta kortin perässä monta kertaa.

Kaapelikortin voi tilata verkostakin, linkki sivulla https://elisa.fi/kaapeli-tv/
Asia on kyllä tiedossa, mutta toimitus kestää monta päivää, ja mm. tänään tulee useampi tunti suosikkiohjelmaa. Eurosportilta.
Kävin tuossa aikasemmin tänään Elisan myymälässä kysymässä josko saisin kaapelikortin ostettua jotta saisi maksukanavat näkymään. Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä että ei saa ja ainoa vaihtoehto on ottaa Elisa Viihde. Uskoin hölmönä myyjää ja tein sopimuksen Elisa Viihteestä. Nyt sitten jälkeenpäin luin täältä että kortteja saa, ja kuulin myös että sukulaisellakin on täällä Kotkassa sellainen kortti. Mitähän tässä pitäisi tehdä, mielestäni myymälässä on jätetty asioita kertomatta (liekö sitten tietämättömyyttä), eikä ajateltu asiakkaan etua. Elisa Viihdettä en tarvitse, vain maksukanavia haluaisin nähdä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Suosittelen, että nyt ensimmäisenä asioisit ko. myymälässä keskustelemassa asiasta ja mahdollisesta palautuksesta. Virallista palautusoikeuttahan noissa myymälästä ostetuilla tuotteilla ja palveluilla ei ole.

Osallistu keskusteluun