Kysymys

elisan ktv (r) pistoke asia/milloin elisa aikoo laittaa hyvissä ajoissa tieksi radiosivuilleen paikkakunnittain jouluradiotaajuudet kanssa

  • 6 lokakuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 172 katselukerrat

  • Satunnainen osallistuja
  • 24 kommenttia
milloin elisa aikoo laittaa hyvissä ajoissas tieksi radiosivuilleen paikkakunnittain jouluradiotaajuudet kanssa asiakkailleen tiedoksi. eikö kannattaisi pitää ympäri vuoden ei tarvitsisi leikkiä kaksi kertaa niiden kansssa laittoa ja ottoa pois.

toisetkin kaapelit piti/piää ympäri vyuoden valmiina jouluradio taajuuden paikkakunnittain kuten dna ja telia kaapelit.

elisa:
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/radiokanavat/

dna:

porin ja helsingin alue:

100,50 mHz Jouluradio Jouluradio dna sivuilla taajuudet on jo valmiina merkittynä.olleet ympäri kevään,kesän,syksyn läpi. miksi elisa ei osaa pitää jouluradio taajuus nimeään ja taajuuksia valmiina niin täällä lahden hämeen alueella ja pk-seeudulla 104,80 mm joka paikka kunnalla on teilläkin kuitenkin samat taajuudet vuosista toisiin pitäisitte jouluradion nimen mukaisen radioaseman radiolistoissa koko ajan samana ja alimpana, ei tarvitsisi leikkiä elisan kaksi kertaa poistoa ja laittoa vaan olisi valmiina läpi vuoden loppu vuotta kohden aina loppiaisiin asti.kuten muillakin kaapeilla on ja elisakin itse pääsee helpommalla ja asiakkaat tietää loppuvyuodesta ajoissa jouluradio taajuuden vaihtelun vuoksi. kaikkien etu.eikö elisa?.

elisa:
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/radiokanavat/

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
@tucaani - Nyt en aivan suoraan osaa sanoa, mihin aikaan nuo on tulossa sivuillemme tiedoksi 🙂 Pistän asiasta tiedustelua eteenpäin, onko tuo missä vaiheessa tulossa ja palaamme asiaan!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Joulua.

https://www.jouluradio.fi/

Osallistu keskusteluun