Vastattu

Friin näkyvyys

  • 18 syyskuu 2016
  • 10 kommenttia
  • 505 katselukerrat

Nyt kolmatta päivää Frii on joko ollut kokonaan näkymättä, ruutuun tulee viesti palvelua ei ole saatavissa tai ohjelma näkyy niin pikselöytynä ettei siitä saa mitään selvää. Sellaista pitkää (kuin lauta) häiriöö. Satunnaisesti sitä on ilmaantunut ennenkin. Voikodigiboxissani olla vika, kun tämän uuden kanssa on ongelmia, vanhan kanssa ei. Vai onko lähetyssingnaali jostain syystä heikentynyt?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 20 syyskuu 2016, 06:46

Voisi vaikka seuraavasti edetä;Kokeile toisella antennijohdolla tai nykyistä johtoa TV:n virittimeen, toimiiko ?Jos naapureiden kanssa olet tekemisissä, niin kysäise, ovatko he havainneet vastaavaa ongelmaa ?Jos tuo ei tuota haluttua tulosta, jätä häiriöilmoitus (joko soittamalla tai laittamalla yksityisviesti Palstatiimille, viestiin mukaan asiakastiedot ja käyttöpaikan tiedot), niin asentaja käy tutkimassa.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

10 kommenttia

On tää sit hieno palsta. Tänne ei tarvii ku kirjoittaa ongelmasta, niin se poistuu...oikeesti seuraavaa kuvahäiriöö odotellessa....🆒
No kauanpa se kestikin, et ongelmat alko. Miten voi yksi ohjelma tulla välissä ilman häiriöitä. Ei voi olla digiboxissa se vika. Pakko olla epätasainen lähetyssingnaali. Mutta miten se taas voi olla mahdollista. Kaapelihan pitäisi olla niin vakaa.
Tervehdys @sipukka!

Lähetyssignaalissa tuskin on mitään vikaa, vaan satunnaisesti vastaanottopäässä (kotona) tulee häiriöitä, jotka johtavat kuvan katoamiseen tai näkymiseen erittäin heikosti.

Kysytään nyt vaikka ensimmäiseksi, että silloin kun Frii-kanava ei digiboksissa näy, niin näkyykö se samanaikaisesti television omalla virittimellä (jos televisiossa on DVB-C viritin ja pystyt kokeilemaan) ?

Mikä digiboksi sinulla on ?
Moi
Digiboxini on Topfiel, no nyt en muista mallia...se jonka pitäisi tallentaa 4 kanavaa ja voi katsoa viidettä, edellinen oli myös Topfiel, mutta jotain 10 vuotta vanha ja mitään ongelmia ei ollut. Ja en ole virittänyt TV:seen kanavia,
Samassa kanavanipussa (taajuudessa) on peruskanavana NHK World (kanavapaikka 64), näkyykö sekään ?

Jos sinulla on kaapelikortti niin Russia Today on myöskin tuossa samassa nipussa (kanavapaikka 62), mites sen näkyvyys ?
En tiedä kun ei ole noita maksettuja kanavia, vain nämä kaapelin ilmaiset kanavat
No niin.Kun tulin töistä, niin ei näkynyt Frii, ei myöskään tuo NHK World. Nyt reilun kahden tunnin kuluttua, kun kokeilin näkyy sekä Frii että NHK Word, Että näyttäisivät kulkevan tosiaankin käsi kädessä.
Tää on vaan niin mysteeri, että edellisen digiboxin aikana ei ollut mitään ongelmia ja tämän uuden kanssa vähän väliä. On muuten tehnyt kerran kolmosellakin.
Eihän tästä tule mitään. Koko illan on taas Frii temppuillut ja ollut näkymättä. Miten se voi näkyä yhden ohjelman verran illassa. Enää ei riitä ymmärrys, En enää tiedä kenen puoleen kääntyisin, taloyhtiönkö?
Ei kai boxissakaan vika voi olla, kun kerran muut kanavat näkyy.
Voisi vaikka seuraavasti edetä;

Kokeile toisella antennijohdolla tai nykyistä johtoa TV:n virittimeen, toimiiko ?

Jos naapureiden kanssa olet tekemisissä, niin kysäise, ovatko he havainneet vastaavaa ongelmaa ?

Jos tuo ei tuota haluttua tulosta, jätä häiriöilmoitus (joko soittamalla tai laittamalla yksityisviesti Palstatiimille, viestiin mukaan asiakastiedot ja käyttöpaikan tiedot), niin asentaja käy tutkimassa.
Tänään taas aamulla ei mitään ongelmaa. Ei voi olla mun laitteissa vika, kun välillä näkyy ja välillä ei. Jos olisi mun laitteissa vika, niin kai se jäisi aina näkymättä. Sitä paitsi olen vaihtanut antennijohdon jo uuteen
Ja television viritin ei löydä kanavia, lieneekö antenniviritin sisällä, ei kaapeli. Tallennusten takiahan sen dikiboxin olen hankkinutkin.
Olisiko syy kuitenkin Friin heikko lähetyssignaali, joka heikkenee joutuessaa kulkemaan johdon läpi (villi arvaus), koska yks päivä kun ei näkynyt, niin soitin saman talon asukkaalle ja siellä näkyi , tosin t:n virittimen kautta (ei digiboxia).