Kysymys

Häiriöitä golflähetysten kuvassa MTV3 Sports HD ja C More Golf kanavilla

  • 23 huhtikuu 2016
  • 10 kommenttia
  • 514 katselukerrat

Mulla on MTV3 sport kanavapaketti lähinnä golffin takia. Kaikissa C More golf kanavalta näkyvissä lähetyksissä, sekä niissä golflähetyksissä jotka näkyvät MTV3 sports kanavilla on aivan kauheasti häiriöitä kuvassa, tekee kisojen seuraamisesta lähes mahdotonta. MTV 3 Sports kanavilla ei mielestäni muissa lähetyksissä ole häiriöitä, esim valioliiga näkyy häiriöittä. Mikähän noita golflähetyksiä vaivaa, onko yleinen vika mun henkilökohtainen ongelmani? Häiriöllä tarkoitan kuvan osittaista tai ihan täydellistä pikselöitymistä.

10 kommenttia

Kyllä yksittäisen kanavan häiriö yleensä on kansainvälisessä kuvayhteydessä. Tuo muutama päivä sitten ollut häiriö oli maikkarin laitteissa ja koski useampaa kanavaa yhtäaikaa. Itselläni on Anvian kaapeli tv ja Anvian sivulla oli heti tiedoitus häiriön laadusta, ettei tarvinnut omia laitteita heti epäillä.
Sama lähetys ei-HD kanavalta näkyy häiriöttä, mutta nyt taas HD-kanavan golf-lähetyksessä jatkuvaa häiriötä. Silloinkun PGA Tourin kisat tuli vielä Viasat golffilta niin häiriöitä ei ollut koskaan ja nyt aina. Vaikea uskoa, että kansainvälinen kuvayhteys olisi nykyään joka viikko noin huono.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Elisa Viihteessä jos ongelmia ilmenee ainoastaan HD-kanavilla mutta ei muilla maksukanavilla voi ongelmana olla myös riittämätön yhteysnopeus. HD-kanavat vaativat hieman enemmän kaistaa kuin muut IPTV-kanavat. Onko sulla nyt siis kanavakortti kaapelitv:ssä vai Elisa Viihde käytössä, se kun ei käy ihan ilmi. Ja jos sulla on Viihde niin mikä digiboksi, mikä yhteystekniikka ja millaista nopeutta saat? :)

Jos sulta löytyy toista antennijohtoa niin ainakin sitä voisi testata myös ongelman rajaamiseksi.
Käytössä on Elisa Viihde ja yhteytenä kaapelimodeemi. Yhteyden nopeudesta ei pitäisi olla kiinni, se on heiluu 90Mbps tienoilla aika tasaisesti. Digiboksina on Pace.

Ongelma esiintyy vain C More Golf kanavalla ja niissä golflähetyksissä mitkä tulee myös MTV Sports 1/2 HD kanavilta. Ei tarvitse olla suora lähetys vaan myös makasiinityyppisissä ohjelmissa on samaa häiriötä C More Golffilla. Kanavat on haettu uusiksi ja digiboksia buuttailtu, ei vaikutusta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Vieläkö tuota häiriötä on ilmennyt?
En ole paljoa ehtinyt viime viikolla katsomaan kyseistä kanavaa, mutta ainakaan nyt ei näytä olevan mitään häiriötä kuvassa. En tiedä onko jossain tehty jotain, mutta hyvä jos se tuollaisena pysyisi.
No nyt se kuva sitten menikin pahemmaksi kun koskaan aikaisemmin, eikä siitä saa enää mitään selvää. Sama on nyt sekä C More Golfilla, että MTV3 sports 1 HD:llä. Eikä ne näytä nyt samaa ohjelmaa. Pakko kai tässä on vikailmoitus tehdä.
Noin hyvä kuva tällä hetkellä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Lisäilehän sun asiakasnumero profiilitietoihisi ja heitä sitten vaikka yksäriä Palstatiimille: http://elisa.fi/palstatiimi niin voidaan tutkia ja tarvittaessa laittaa sitten vikailmoitustakin. 🙂
Lisäilehän sun asiakasnumero profiilitietoihisi ja heitä sitten vaikka yksäriä Palstatiimille: http://elisa.fi/palstatiimi niin voidaan tutkia ja tarvittaessa laittaa sitten vikailmoitustakin. :)

Lisätty ja viestiä laitettu. Nyt taas kuva normaali. Illalla aika myöhään tänään seuraavan kerran pääsen tarkistamaan tilannetta.

Osallistu keskusteluun