Vastattu

HD Cable Ready digiboksit?

  • 3 toukokuu 2018
  • 1 kommentti
  • 533 katselukerrat

Olenko ymmärtänyt oikein että kaapelissa tv-kanavia välittävä Elisa myy verkkokaupassaan henkilövaakoja ja droneja, mutta ei HD Cable Ready digibokseja ilman Elisa Viihde kytkykauppaa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 3 toukokuu 2018, 18:57

Hei Pikseli ja tervetuloa Palstalle.Ihan oikein olet ymmärtänyt. Elisalla ei ole tällä hetkellä verkkokaupassaan "perinteisiä" digibokseja lainkaan. Ainoat laitteet ovat nuo Elisa Viihteen digiboksit sekä tietenkin televisiot, joissa digiboksit ovat sisäänrakennettuna. Tämä on ehkäpä se suurin syy sille, miksi tuollaista "perinteistä" digiboksia ei Elisalla ole.Muillakaan jälleenmyyjillä ei ole oikeastaan kuin tallentavia digibokseja. Ilman tallennusominaisuutta olevia laitteita on markkinoilla äärimmäisen vähän.
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Hei Pikseli ja tervetuloa Palstalle.

Ihan oikein olet ymmärtänyt. Elisalla ei ole tällä hetkellä verkkokaupassaan "perinteisiä" digibokseja lainkaan. Ainoat laitteet ovat nuo Elisa Viihteen digiboksit sekä tietenkin televisiot, joissa digiboksit ovat sisäänrakennettuna. Tämä on ehkäpä se suurin syy sille, miksi tuollaista "perinteistä" digiboksia ei Elisalla ole.

Muillakaan jälleenmyyjillä ei ole oikeastaan kuin tallentavia digibokseja. Ilman tallennusominaisuutta olevia laitteita on markkinoilla äärimmäisen vähän.

Osallistu keskusteluun