Vastattu

HDThunderin boksit eivät pura salausta

 • 9 tammikuu 2015
 • 5 kommenttia
 • 1591 katselukerrat

Minulla on HDThunderin boksi ollut ohjelmistopäivityksestä alkaen eli jo reilun viikon kykenemätön näyttämään kanavakortin takana olevia kanavia (mtv tota-paketti sekä eurosport, mtv3hd...) elisan Kaapeli-tv verkossa.

Ollaanko asialle tekemässä jotain ja millaisella aikataululla, kun kanavamaksut juoksevat kuitenkin koko ajan.

Tänään HDThunderin sivulle lisätty alla oleva info asiasta.

ELISA:
Kanavien suojaamiskäytäntö on muuttunut siten, että vastaisuudessa maksukortin tulee olla digivastaanottimessa myös, kun katsotaan tallennettua ohjelmaa. Toisin sanoen myös tallentamisen aikana katsottu ohjelma puretaan koodauksesta uudestaan tallennetta katsoessa.
Uuden vaatimuksen mukainen ohjelmapäivitys 2.0.88 on laitteille pakollinen, eikä päivitystä vanhaan versioon ole mahdollisuutta tehdä. Elisan kaapeliverkossa tämän pakollisen päivityksen käyttö estää maksukanavien katselun toistaiseksi.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi AsiakasX 17 tammikuu 2015, 15:06

Nyt asiat saatiin kuntoon. Tässä välissä kanavapakettia on valtuutettu uudelleen kortille ja HD-linkitys on tehty uudestaan, mutta vasta kanavakortin vaihtamisen jälkeen tilanne korjautui.
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
 • , tarkkaa tietoa tuosta aikataulusta ei ole tällä hetkellä antaa. Laitan asiasta kyselyn eteenpäin ja palaamme asiaan heti kun saamme lisätietoja asiasta.
 • Käyttäjätaso 6
  Elisa ja laitevalmistaja tutkivat ongelmaa yhä. Tiedotamme, kun saamme lisää infoa.
  Jos sitä ei saada vielä viikonlopuksi kuntoon, niin onko mahdollista siirtää silloin maksutta tuo MTV total paketti rinnakkaiskortilleni, jotta näen valioliigaa? Palauttaisin sen sitten boksissa olevalle kortille, kun se toimii ja pystyn tallentamaan sen kanssa elokuvia/sarjoja.
  Käyttäjätaso 3
  Tein niin kuin pyysit jo eilen, mutta unohdin sinulle laittaa siitä tietoa! Äsken lähti tekstari sentään. :smileyshocked:
  Nyt asiat saatiin kuntoon. Tässä välissä kanavapakettia on valtuutettu uudelleen kortille ja HD-linkitys on tehty uudestaan, mutta vasta kanavakortin vaihtamisen jälkeen tilanne korjautui.

  Osallistu keskusteluun