Hinnankorotus

  • 8 marraskuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 833 katselukerrat

Ottaa todella kupoliin tuo Elisan terminologia “yhtenäistämme matkapuhelinliittymien hinnoittelua”, joka tarkoittaa tulevaa hinnan korotusta. Toivon jatkossa, että markkinamiehet/naiset käyttävät oikeita sanoja, eikä typeriä kiertoilmaisuja. T. pieni asiakas

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Aidan toisella puolella:

Yhtenäistämme liittymävalikoimaamme ja lopetamme samalla vanhoja 3G-liittymiä mobiiliverkon toiminnan tehostamiseksi. Muutoksen myötä DNA Äly 21M vaihtuu 10.12.2019 alkaen DNA Jämpti 4G -liittymäksiLisäksi saat 6 Gt/kk EU-datapaketin ja paremman 4G-nopeuden.

Onhan tuo todella törkeää, mutta hinnankorotuksia voi aina vastustaa esim. siirtämällä numero, ja ottamalla sitä kautta parempi tarjous, tai viimetilassa luopua puhelimesta vaikka kokonaan.

90-luvulla pärjättiin mainiosti ilman puhelinta, pelkällä lankapuhelimella.

I'll make it out alive, like a soldier going to war :stuck_out_tongue_winking_eye: Numeronsiirto tms. on varmuudella paras ase teleoperaattoreiden hinnankorotuksia vastaan, uusia hintoja ei kannata hyväksyä.

Siirrän heti palvelut, kilpailutan ne, jos pienestikin nostetaan hintaa. Juuri siirtyi sähkösoppari Vattenfallin kk maksuttomaan, kun KSS Energia meni nostamaan hintaa eurolla.

Valitettavasti moni ei reagoi korotuksiin, tai ei jaksa välittää, siksi se on erittäin tuottoisaa.

DNA ainakin lupaa tehostaa mobiiliverkon toimintaa luopumalla 3G-liittymistä. Tarkoitus kai siirtää 3G-asiakkaat 4G-verkkoon ja sitä kautta taajuudet. Enemmistö puhelimista alkaa jo tukea 4G-verkkoa, joten se on toki ymmärrettävää myös Elisan kannalta toimittuna.

Olisikin kiva tietää miten paljon hinta nousee, mistä ja mihin, ja saatko vastinetta?

Nyt soi Unsenses - Soldier (Radio Edit).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @Toyota1500 ja tervetuloa OmaYhteisöön! Ikävää että sanavalinta aiheutttaa harmistusta :( Tuolla kuitenkin haemme muutakin kuin pelkkää hintaan liittyvää muutosta, usein noissa tulee juuri esimerkiksi @hpguru’n mainitsemia muutoksia vastaavalla tavalla meilläkin liittymän toimintaan eli loppujen lopuksi pyrkimys on aina tuoda myös vastinetta mahdolliselle hinnanmuutokselle. Myös toki noilla muutoksilla haetaan ihan sanatarkastikin sitä mitä se tarkoittaa, eli yhtenäistää liittymäkantaa vastaamaan enemmän toisiaan :) 

Osallistu keskusteluun