Vastattu

Järviradion laajentaminen koko/ kaikille Elisan keskusverkkoon kaikille

  • 3 kesäkuu 2018
  • 12 kommenttia
  • 1122 katselukerrat

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Järviradion laajeminen koko/ KAIKILLE, missä on Elisan keskusverkkoa/ keskusverkkoon kaikille. ELISA EROTTUISI PARHAITEN TARJOTEN ns. omassa kaapelissaan JÄRVIRADION kaikille. Mitä tuumitte / olisitte asiasta Elisa?.,noilla paikka kunnilla Järviradio jo kuuluu kaapelissanne tarjoten sen.

Vaasa, Seinäjoki ja Kokkola ja Jyväskylässä ja Tampere

92,7 Vaasa, Seinäjoki ja Kokkolassa 92,4, Jyväskylässä 95,4, Tampere 98,0.

tulisitte EROTTUMAAN LAADUKKAASTI, kun tarjoisitte sen kaikille.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Porkkana 3 kesäkuu 2018, 23:43

En saanut tuota Arskan linkkiä toimimaan, mutta tällaisen löysin itse:

http://www.jarviradio.fi/nettiradio.html
Katso alkuperäinen viesti

12 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kuuluu se jo koko maassa http://www.radiot.fi/#!/kanava/jarviradio Miksi se pitäisi tunkea jonnekin muualle??
Tarkloitan Elisa

tällä sitä että täten voisitte EROTTUA, Kaapeliteitse, sen tarjota kaikille asukkaille radioteitse.Kaapelissanne asuville, asukas/ asukkaat missä päin Suomea tahansa, voisi Elisa ottaa valikoimiinsa VAKIOKANAVAKSI RADIOTEITSE myös JÄRVIRADION TARJOAMISEN IHAN Kaikilleen asiakkailleen.
Saamalla ELISA EROTTUISI, JOUKOSTAAN EDUKSEEN.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
"1) Kaapeliteitse, sen tarjota kaikille asukkaille radioteitse."
"Kaapelissanne asuville, asukas/ asukkaat missä päin Suomea tahansa, voisi Elisa ottaa valikoimiinsa VAKIOKANAVAKSI RADIOTEITSE myös JÄRVIRADION TARJOAMISEN IHAN Kaikilleen asiakkailleen."

En kyllä vieläkään tajua koko pointtia. Tuon kun saa kuulumaan netin kautta ympäri Suomen. Vai pitäisikö Elisan ostaa Digitalta kaistaa, että saisi jonkun paikalliskanavan kuulumaan. Juu käy minulle, jos ne maksaa jotka sitä kuuntelee. Minulla ei ole mitään mielenkiintoa maksaa extraa.

1) Mitä tuo on suomeksi?

Minulla ei ole ollut viimeiseen 15 vuoteen sellaista laitetta, jolla voisi kuunnella kaapeli- tai antenniradiota. Epäilen, että nuorempi sukupolvi ei edes tiedä mitään FM-lähetyksistä.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
En saanut tuota Arskan linkkiä toimimaan, mutta tällaisen löysin itse:

http://www.jarviradio.fi/nettiradio.html
hei elisalainen/ PORKKANA:

oletteko YSTÄVÄLLISIÄ ja suljettu minun käyttötunnukset jne .pois palstalta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
hei elisalainen/ PORKKANA:

oletteko YSTÄVÄLLISIÄ ja suljettu minun käyttötunnukset jne .pois palstalta.


Mikäli haluat, että tunnuksesi poistetaan, sinun tulee laittaa yksityisviestiä Palstatiimille. Laita viestiin mukaan myös perustelut, miksi haluat tunnuksesi poistettavaksi.
jos meninki on toi TEILLÄ olen Lahtelainen, mutta tulen pistämään mm: elisan omia numeroita tälle palstalle ja yhteistyökumppani numeroita julki, jne joiden soittoja olen saanut Lahdessa kaapelissanne asuvana oleva asiakkaana teidän yhteistyö kumppaneilta jne. EIKÖHÄN RIITÄ PRUSTELUKSI VAI MITÄ ELISA?.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Voit estää markkinointiviestintää kirjautumalla OmaElisaan ja valitsemalla sieltä vasemmalta valikosta "Omat tiedot" -> "Viestintä" -välilehti.

Minähän olen Elisan asiakas siinä, missä sinäkin. En ole Elisalla töissä, vaikka täällä Palstalla pyörinkin. Jos halut poistaa tunnuksesi pelkästään siitä syystä, että Elisan kumppanit lähettävät sinulle markkinointia ja Elisa ylläpitää asiakassuhdettaan sinuun olemalla säännöllisen epäsäännöllisesti yhteydessä, lienee se riittävä perustelu Palsta -tunnusten poistamiseen. Sinähän sen päätät.

Laita kuitenkin Palstatiimille yksityisviestiä aiemmin laittamani linkin kautta. Näin tunnusten poisto etenee.
Pitäääköhän tässä sitten ruveta kiroamaan voima sanoja Elisalle.

PERUNA, SETÄ SARVIPÄÄ VOIHAN NÄRHEN MUNAT EIKUN MUNAT, TERVEISIN: Tuomo Leppänen.

EDIT // Siistitty -Patomiäs
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Moro MrQ4 ja tervetuloa Palstalle! 🙂 Tunnuksen poisto onnistuu tosiaan tuolta Dj_Godin linkkaaman yksityisviestin kautta, mikäli näin tahdot. Markkinointiviestintään saitkin jo myös tuossa ohjeita 🙂 Ei tarvitse ruveta kiroilemaan, kyllä näitä keskusteluja Elisan toimesta myös luetaan, mutta välillä vähän viiveellä :)

Tuon Järviradio idean voit halutessasi myös pistää Ideapajan puolelle, siellä muut käyttäjät voivat kannustaa ideaa ja sitä kautta yleensä herkiten lähdetään myös meidän puolelta selvittämään sitten, olisiko toteutus mahdollinen ajatukselle. Mitä enemmän kannattajia, sitä parempi mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi idean kanssa 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
En tarvitse teiltä TONTTUMAISILTA EI ASIANOMAISILTA KOMMENTTEJANI ASIANI HOITAMISEEN.
MAINITSINKIN ETTÄ TIEDUSTELEN ASIAA ELISALTA JA JOHTORYHMÄN TIETÄVILTÄ HENKIKÖILTÄ. ENKÄ TUOLLAISILA.

PILIPALI ARSKAN KOMMENTTEJA, JOKA mm: piiloutuu nimimerkin taa.
älä lähettele minulle viestejäsi ARSKA, TAI MÄ TEEN SUN ELÄMÄSTÄ ELISA PALSTALLA & SUOMI24 jne. vaikeampaa, jos sä vinoilet minulle onko selvä.
Tuomo L.

Otaha rauhallisesti, älä uhkaile muita kommentoijia. OmaYhteisön viestiketjuihin saa kommentoida ja kirjoittaa mielipiteitä ketjun aiheeseen ja siinä oleviin kommentteihi lupaa kysymättä ketjun aloittajalta.
Käyttäjätaso 7
https://yhteiso.elisa.fi/ajankohtaista-omayhteisoessae-71/omayhteisoen-pelisaeaennoet-498710

Osallistu keskusteluun