Kysymys

Joensuun kaapeli-tv ongelmat kuvassa

  • 22 tammikuu 2015
  • 1 kommentti
  • 922 katselukerrat

Onko kellään muilla joensuulaisilla ja Utran alueella ja muilla alueilla kaapeli-tv:n kuvassa ongelmia???

Itselläni on yllättäen viime vuoden joulukuusta lähtien ollunna päivittäisiä ongelmia kuvan kanssa. Sillä kuva pysähtelee, pikselöityy välillä. Ja välillä vähän väliä jolloin kuvan katsomisesta ei tule lasta eikä pskaa. Oli sitten mikä tahansa kanava kyseessä eli SD tai HD. . >:(

Tämä vika on pahimmillaan kello 21.00 jälkeen päivittäin. Ja yhdellä kanavalla kun kuva pikselöityy ja pysähtelee niin tämä sama vika ilmenee myös KAIKILLA muillakin KANAVILLA samaan aikaan.

Tätä vikaa EI tule niin herkästi päiväsaikaan. Mutta saattaa välillä tulla.

NIIN JA OLEN TARKISTANUT ANTENNIJOHDOT JA AJANUT TEHDAS ASETUSTEN PALAUTUKSET televisioon ja tallentaviin digibokseihin.

MUTTA EI OLE auttanut ollenkaan asiaan.

Olen kysynyt TV-huolto liikkeestä tästä ongelmasta ja sain kuulla, että kuullosta siltä että VIKA EI OLE ollenkaan antennijohdossa vaan nyt vika on jossain muualla.

Kirjoitin jo tälle palstalle joulukuussa tästä viasta. LINKKI ALLA

https://yhteiso.elisa.fi/t5/H%C3%A4iri%C3%B6tiedotteet/Korjattu-Joensuu-H%C3%A4iri%C3%B6-Elisan-kaapeli-tv-verkossa-ja/m-p/426187#M1597

Että MIKÄHÄN OIKEIN VIKA ELISAN KAAPELI-TV LAITTEISSA ON TÄLLÄ KERTAA?!?!?! Ja JOS kerran muka joku vika on korjattu Utran alueelta (niinku tuon yo. linkin mukaan)  niin ONKOHAN tuo korjaaminen ryssitty jollakin tavalla ja kunnolla?!?!?!

Sillä tuon korjaamisen jälkeen nuo pikselöitymisongelmat alkoivat ja jotka vaivaavat edelleen tänäkin päivänä. VTTU!!!!   >:(

On todella ärsyttävää katsoa kuvaa. Vikailmoitusta EN OLE OIKEIN VIITSINYT TEHDÄ sen tekia kun muistelee vain muutaman vuoden takaista kaapeli-tv ongelma tapausta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Elisa muutteli kanavien paikkoja niin AINOASTAAN Joensuuhun jäi KOKO JOENSUUTA vaivaava kaapeli-tv ongelma. ELI kaikilla kanavilla kuvassa oli pahoja pikselihäiriöitä tietyin välein.

Joka oli jopa niin paha, että joillakin ihmisillä EI näkynyt kuva ollenkaan oli sitten kyseessä digiboksi tai televisio.

Moni ihminen teki vikailmoituksia mutta Elisan vikapalvelu EI ottanut näitä vikoja tosissaan. Väittivät vain, että kukaan muu EI OLE valittanut asiasta. Vaikka moni oli valittanut. Jopa minä ja minun kaverit. 

Ja lisäksi vielä Elisan korjaajat olisivat halunneet tulla kotia katsomaan vikaa 150 euron hintaan ja tähän kun ei suostunut niin vikailmoitusta EI laitettu ollenkaan eteenpäin.

Tästä asiasta mietittiin muutamien kanssa, että olisiko puhelut pitänyt nauhoittaa ja laittaa Youtubeen, että Elisa kieltää kaapeli-tv vikojen olemassa olon JOS ASIAKAS VALITTAA VIASTA SYYTTÄEN VAIN JA AINA AINOASTAAN ASIAKKAAN LAITTEITA JA ANTENNIJOHTOJA!!!

Tämä vika kesti muutamia kuukausia kunnes lopulta ihmiset olivat tosissaan vihaisia kun esimerkiksi uusissa JUST OSTETUISSA TELEVISIOISSA kuva EI näkynyt ollenkaan. He valittivat liikkeisiin josta olivat ostaneet television, että mitä vtun pee...askaa te oikein myytte kun kuva ei näy ollenkaan. TV-korjaajat kävivät paikalla eivät saaneet kuvaa näkymään. Vaikka olisi ollunna tuliterät antennijohdot ja laitteet.

Lopulta kodinkoneet liikkeet ja TV-huoltoliikket painostivat Elisan Helsingin pääpaikkaa, että tuo vika on korjattava.

Ja Helsingistä asti tuli Elisan korjaajat. Kun Joensuun korjaajista ollunna mihinkään. Nämä HKI korjaajat  ja tekivät koko päivän täällä ympäri Joensuuta korjaustoimenpiteitä näissä "pömpelöissä" joita näkyy ulkona kadunvarsissa.

Teki mieli käydä heille vttuilemassa, että nytkö vasta te korjaajatte todellista vikaa kun liikkeet valittavat asiasta ja että tavan kansalaisten vikoja EI oteta tosissaan. Mutta päätin kumminkin jättää asian siihen. Pääasia että korjaavat  ne viat!!!!

Tästä tapauksesta joillakin oli tarkoitus kirjoittaa Karjalaisen yleisönosastolle iso kirjoitus Elisan tavasta toimia kaapeli-tv vikatapauksissa. Sekä tavasta toimia ja kohdella tavallisia kaapeli-tv katsojia kun tekee ASIALLISEN VIKAILMOITUKSEN KAAPELI-TV VIASTA!!!!

Mutta tämä Elisan kaapeli-tv tapaus kumminkiiin uutisoitiin Karjalaisessa. Naurettavinta on se, että Elisan liikkeen myyjät kielsivät edelleen, että EI kaapeli-tv:ssä ollunna mitään vikaa vaan asiakkaitten laitteissa.

Noh, tosin yhdeltä kuulin, että tuo johtuu siitä, että Elisan työntekijät EIVÄT SAA myöntää mitään Elisan vikoja koskien jopa kaapeli-tv vikoja koska heillä on pelko  työpaikkansa puolesta jos menevät puhumaan jotain negatiivista Elisasta.

Kun viat oli korjattu niin viatkin hävisivät ja telkuissa alkoi kuvakin näkymään. Ilman, että katsojien tarvitsi mitään antennijohtoja uusia tai tehdä tehashakuja. :P

TOISIN SANOEN VIKA EI OLLUNNA YHDESSÄKKÄÄN KAAPELI-TV KATSOJAN LAITTEISSA VAAN ELISAN KAAPELI-TV LAITTEISSA!!!!  Naurettavinta on todellakin tuo Elisalla tapa SYYTELLÄ aina KAAPELI-TV ASIAKKAAN LAITTEITA VAIKKA VIKA OLISI HYVINKIN TEIDÄN LAITTEISSA. :P

PS. Olen kuullut, että Elisalla on tänäkin päivänä sama VANHA VIRSI kun tekee vikailmoituksen: KUN EI OLE KUKAAN MUUKAAN VALITTANUT. Esimerkiksi yks tutuistani (asuu kokonaan toisella puolella Joensuuta) kärsii todella surkeista Elisan kentistä kännykkässä. Hän on valistanut naapurit valittamaan samasta asiasta niin virsi on ollunna sama vanha tuttu eli KUN KUKAAN MUU EI OLE VALITTANUT!!!

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kyllähän tästä vikailmoitusta kannattaa jättää, jotta signaalit käydään tarkistamassa. Vielä parempi, kun niitä käytäisiin kattomassa vian ollessa päällä (Iltaisin). Yleensä tällaiset viat vaikuttavat myös naapurehin.

Kerroitkin tarkistaneesi jo johdot. Jos käytössäsi oli myös modeemi ja antennihaarotin, niin ongelmien alkaessa ota nämä kokonaan pois ja käytä telkkaria siten, että pelkästään antennijohto on kytketty seinästä telkkariin. Tällä ainakin rajataan ongelmaa siten, että mahdollisen kohinan alkaessa, ei esimerkiksi haarotin vuoda signaalia.