Vastattu

Kaapeli TV ei toimi

  • 29 toukokuu 2016
  • 1 kommentti
  • 338 katselukerrat

Mikään kanava ei näy Herttoniemessä. Ja onpa suht vaikeaa löytää mitään kanavaa mihin raportoida ennen maanantaita
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Piampi 29 toukokuu 2016, 02:00

Vikapäivystykseen voi soittaa 24/7 aspan puhelinnumeron kautta. Asiakaspalvelun ollessa kiinni, puhelu ohjautuu suoraan päivystykseen, kunhan ensin kuuntelet linjalla tiedotteet loppuun.Pelkän vikailmoituksen voi myös tehdä koska vain OmaElisan kautta.Tänne keskustelupalstallekin voi toki aina kirjoitella, mutta täälläkään ei ennen maanantaita ole paikalla kuin meitä taviksia, joiden keinot tässä tilanteessa rajoittuvat pitkälti neuvoihin johtojen ja asetusten tuplatarkistamisesta laitteen boottaukseen ja resetointiin yms. Myös Elisan häiriökarttaa ja -tiedotteita kannattaa seurata, josko sieltä löytyisi jotain tietoa alueeltasi.
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Vikapäivystykseen voi soittaa 24/7 aspan puhelinnumeron kautta. Asiakaspalvelun ollessa kiinni, puhelu ohjautuu suoraan päivystykseen, kunhan ensin kuuntelet linjalla tiedotteet loppuun.

Pelkän vikailmoituksen voi myös tehdä koska vain OmaElisan kautta.

Tänne keskustelupalstallekin voi toki aina kirjoitella, mutta täälläkään ei ennen maanantaita ole paikalla kuin meitä taviksia, joiden keinot tässä tilanteessa rajoittuvat pitkälti neuvoihin johtojen ja asetusten tuplatarkistamisesta laitteen boottaukseen ja resetointiin yms. Myös Elisan häiriökarttaa ja -tiedotteita kannattaa seurata, josko sieltä löytyisi jotain tietoa alueeltasi.

Osallistu keskusteluun