Kysymys

kaapeli tv hinta

  • 21 helmikuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 1492 katselukerrat

Hei kysyisin tällä palstalla hieman Elisan hinnoista. En ole löytänyt sivuilta vastausta.  Ostin toukokuussa Elisan kaapeli-TV- liittymän (100M). Elisan myymälässä suositeltiin mukaan Elisa viihdettä. Se taisi olla paketti. Maksan nyt nettiyhteydestä+viihteestä n.40 e/kk. Lisäksi tulee n. 15 e/ 2 kk kaapeli TV- maksu. Minulla on käytössä palvelusta ainoastaan nopea netti. Mikä on nettiliittymän hinta, kun luovun viihdepalvelusta 24 kk määräaikaisuuden jälkeen?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Täältä voit katsoa nettiliittymän hinnan osoitteeseesi:

https://kauppa.saunalahti.fi/#!/nettiliittymat/kiinteat-laajakaistat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Pelkän 100M kaapelimodeemiyhteyden hinta ilman Viihde-palvelua taitaa tällä hetkellä olla 39.90 euroa kuussa. En hirveästi ihmettele, että myymälässä suositellaan Viihdettä, koska nähtävästi se ei nosta hintaa. Tosin määräaikaisella sopimuksella pelkän internet-yhteyden ensimmäisen puoli vuotta saa puoleen hintaan.

Sikäli kun määräaikainen sopimuksesi päättyy toukokuussa 2016, lienee hieman ennenaikaista arvailla, mikä kaapelimodeemiyhteyden hinta on tuolloin. ;)
Kiitos oiken paljon vastauksesista. V. 2016 hinnat ja tarjoukset ovat vielä ennenaikaisia. Brändiselvennys Elisan ja Saunalahden välillä taitaa olla vielä meneillään. Kun laskut tulevat Elisalta, mutta laajalaistan liittymätiedot löytyvät Saunalahden puolelta. Tästä löytynee tietoa omasta elisasta tai omasta saunalahdesta