Kysymys

Kaapeli-TV:n HD-kuva katselukelvoton

  • 29 syyskuu 2014
  • 4 kommenttia
  • 45271 katselukerrat

Vanhempani asuvat Helsingin Vuosaaressa uudehkossa taloyhtiössä, joka on liitetty Elisan kaapeli-TV-verkkoon. Ylen HD-kanavat alkoivat näkyä verkossa tämän vuoden alussa, mutta ne ovat viime aikoina muuttuneet katselukelvottomiksi. Kuvassa näkyy aaltomaisia raitoja niin paljon, että HD-kanavia ei voi enää katsoa. Kanavia katsotaan suoraan HD-televisiolla, ilman tallennusta/ajansiirtoa. Vastaavaa ongelmaa on monilla naapureilla samassa taloyhtiössä. SD-kanavat näkyvät ilman ongelmia.

Miten pitäisi toimia, jotta Elisa selvittäisi tätä ongelmaa? Teidän asiakastukisivulla http://asiakastuki.elisa.fi/aihe/kaapeli-tv/#otayhteytta ei mainita Elisa Kaapelia ollenkaan.

4 kommenttia

Sieltä kuitenkin löytyy tämä häiriöilmoituslomake, jossa on myös Kaapeli-TV:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/toimintahairio/hd-lomake.php?id=130&skipdialog=1

Tämä on Kaapeli-TV on näköjään unohtunut Elisalta nettisivujen uudistuksen yhteydessä.
Käyttäjätaso 2
Kyllä HD kuva ei aina ole katselukelpoista vaan lumisateista pikselimössöä ja ei digitaalinen kuva katselukelpoista TTV verkossa.
maverick kirjoitti:
 ei digitaalinen kuva katselukelpoista TTV verkossa.

Tarkotatko tavallisen kanavan SD-kuvaa, joka sekin on digitaalinen?
Käyttäjätaso 2
Kun tulee suosittua ohjelmaa ja haluaa nähdä hd tasoisena alkaa tulemaan häiriöitä kun lähetysvirtaan tulee pätkimistä kun kun signaali muutetaan eri muotoon.Ja kustannuskysymys lähetyksen laadun pitäminen tasaisena.

Osallistu keskusteluun