Vastattu

Kaapeli-tv sopimusmuutos

  • 28 marraskuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 444 katselukerrat

Luin äskettäin kaikkitietävän naamakirjan linkistä, että Elisan kaapelitv:n säännöt muuttuvat ja olisi ny pari päivää aikaa uusia sopimus. Muutoin se katkeaa. Ehkä luin tuon allaolevan sitaatin väärin.

"Jos asut omakoti-tai paritalossa ja sinulla on Saunalahden Talokuitu ja haluat käyttää Elisan Kaapeli-TV-palvelua jatkossakin, tulee sinun tehdä palvelusta erillinen sopimus 30.11.2016 mennessä."

Tästä en ole huomannut minkäänlaista ilmoitusta. Sikäli harmi, että olen tässä meidän pienessä taloyhtiössämme isännöitsijänä. Saattaa tulla pikkusen sanomista jos tv menee pimeäksi.
En muuten vinkuisi tätä asiaa täällä, mutta nämä nettisivut on sen verran umpipyöreät, ettei täältä oikein saa mistään kiinni.
Koskeeko tämä vain kuitutaloja vai myös pelkkiä kaapelitv- taloja?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Mits 29 marraskuu 2016, 09:32

Tämä koskee siis Talokuidun tilanneita omakoti- tai paritalokohteita. Onko sinulla tällainen? Tästä lähetettiin ihan tiedote niille, ketä tämä koskee. 🙂
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/kuitu-ktv/

Tuossahan se luki tosiaan selvästi. Muillakin operaattoreilla on tuo n.6 euron kk maksu. Kannattaa olla nyt pian yhteydessä Elisan suuntaan.
Jos sopimus katkeaa niin uusi taas maksaa satasia ylimääräistä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tämä koskee siis Talokuidun tilanneita omakoti- tai paritalokohteita. Onko sinulla tällainen? Tästä lähetettiin ihan tiedote niille, ketä tämä koskee. 🙂
Eli huoli oli aiheeton kun on vain antennikaapeli tulossa taloon.

Osallistu keskusteluun